Par satiksmes organizāciju Jomas ielas svētku laikā Jūrmalā

Jūlija pirmās nedēļas nogalē Jūrmala aicina uz jūrmalnieku un pilsētas viesu iecienītajiem Jomas ielas svētkiem, kas ar katru gadu kļūst arvien populārāki un tradicionāli pulcē vairākus tūkstošus apmeklētāju. Jomas ielas svētki sāksies 5. jūlija vakarā un turpināsies 6. un 7. jūlijā. Lai svētku laikā nodrošinātu sabiedrisko kārtību un satiksmes drošību, Jūrmalas pilsētā noteikti atsevišķi satiksmes ierobežojumi.

Laikā no 3. jūlija plkst. 23.00 līdz 7. jūlija plkst. 7.00 būs slēgts Majoru stāvlaukums, kur notiks lielākā daļa svētku pasākumu, bet 5., 6. un 7. jūlijā būs slēgta satiksme Omnibusa ielā. Jūrmalas pilsētā vietās, kur ir atļauta autotransporta novietošana, automašīnas var novietot bez maksas (izņemot privātās autostāvvietas).

Ņemot vērā to, ka vasaras sezonā brīvdienās plašu svētku pasākumu laikā Jūrmalu apmeklē daudz viesu, lai neveidotos rindas pie automašīnu caurlaižu iegādes punkta Priedainē, atgādinām, ka atļaujas vienreizējai iebraukšanai (caurlaides) Jūrmalā var iegādāties arī ar īsziņu starpniecību, lietojot Mobilly pakalpojumu.

Caurlaižu iegādes punktā Priedainē līdz ar monētu termināļiem darbojas arī trīs norēķinu karšu termināļi, tāpēc vienreizējās iebraukšanas caurlaides var iegādāties, norēķinoties arī ar jebkuras bankas izsniegtajām MasterCard, Maestro, Visa un Visa Electron kartēm.

Pilsētas viesu ērtībām, kuri uz Jomas ielas svētkiem plāno doties ar vilcienu, pēc Jūrmalas pilsētas domes lūguma akciju sabiedrība „Pasažieru vilciens” Jūrmalas un Rīgas virzienā ir norīkojusi papildu elektrovilcienus.

Papildu elektrovilcieni 6. jūlijā maršrutā Dubulti–Rīga no Dubultiem aties plkst. 00.10; maršrutā Rīga–Sloka: no Rīgas – plkst. 01.47, bet no Majoriem plkst. 02.19.

Sestdien, 7. jūlijā, maršrutā Dubulti–Rīga: no Dubultiem vilciens aties plkst. 00.10 un 2.54; maršrutā Rīga–Sloka: vilciens no Rīgas aties plkst. 01.47, bet no Majoriem plkst. 02.19.

Svētdien, 8. jūlijā, papildu reisi maršrutā Dubulti–Rīga: no Rīgas elektrovilciens aties plkst. 00.10; Rīga–Sloka: no Rīgas plkst. 00.52, bet no Majoriem plkst. 01.22.

Savukārt jūrmalnieku ērtībām Jomas ielas svētku laikā noteikti vairāki papildu reisi pilsētas autobusu maršrutos (plašāka informācija www.jurmala.lv), bet 6. jūlijā, kad plānota visplašākā un daudzveidīgākā svētku programma visas dienas garumā, satiksmes autobusu maršrutos Nr. 4, 6, 8, 1 un 7 varēs braukt bez maksas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 12.05.2024 Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 11.05.2024 Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 16.05.2024 Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76004887sec.