«ATTA CENTRE» no aprīļa uzsāk darbību kā pasākumu rīkotājs

Lielākais pasākumu un konferenču centrs Baltijā no aprīļa uzsāk jaunu darbības jomu un strādās arī kā pasākumu rīkotājs. Pirmais ATTA CENTRE organizētais pasākums notiks jau 1.aprīlī, dienā, kad būtiski tiks samazināti Covid-19 drošības pasākumi, ar vienīgo koncertu Rīgā uzstāsies britu dziedātājs, džeza pianists, komponists un aranžētājs Entonijs Strongs (Anthony Strong).

Nadia Ignase, ATTA CENTRE ģenerāldirektore stāsta: “Mūsu konferenču centrs ir sevi pierādījis kā izcilu vietu forumiem, samitiem, konferencēm un sapulcēm, kurus uzņemam savās telpās, taču esam izauguši līdz tam, lai spētu organizēt savus pasākumus un aizņemtu jaunu biznesa nišu. Ir izstrādāts pasākumu plāns uz turpmāko gadu ar ārzemju un vietējiem mūziķiem, aprīlī tie būs divi džeza mākslinieki.”

1.aprīlī ar savu trio uzstāsies Entonijs Strongs, kuru Latvijas džeza mūzikas cienītāji atcerēsies no 2018.gada, kad mūziķis kopā ar Latvijas Radio bigbendu uzstājās četros izpārdotos koncertos. “Lielisks dziedātājs un neatkārtojams pianists,” tā par Strongu teicis džeza dziedātājs Jamie Cullum. Savukārt amerikāņu blūza karalis B.B. King atzīst: “Patiesi lieliska mūzika”.

Entonijs par iepriekšējo turneju Latvijā stāsta: “Turneja pa Latviju kopā ar neticamo Latvijas Radio bigbendu bija viena no manām līdz šim neaizmirstamākajām koncerta turnejām. Neticama muzikāla pieredze vienā no skaistākajām pasaules valstīm, un tagad Rīga manā sirdī ieņem īpašu vietu ar daudzām pozitīvām atmiņām. Esmu laimīgs, ka šajos neviennozīmīgajos laikos atgriežos un atkal spēlēju dzīvajā izpildījumā kopā ar savu grupu. Nevaru vien jau to sagaidīt!”

Uzstājies slavenajā Francijas džeza festivālā JAZZ IN MARCIAC, kur pabijuši tādi mākslinieki kā Stings, B.B.King, Chic Corea, Jamie Cullum, Ray Charles un citi pasaules līmeņa mūziķi. “F**king amazing” tā par Entoniju izteicies Rods Stjuarts.

Bet jau 14.aprīlī ar koncertu ATTA CENTRE uzstāsies viens no Baltijas vadošajiem džeza mūziķiem - saksofonists, flautists, komponists, producents un skolotājs mūsdienu improvizācijas un džeza mūzikā, Deniss Paškevičs.  Mūziķis ar savu kvartetu uzstāsies albuma prezentācijas tūres ietvaros.

Savukārt 18.maijā savu jauno albumu “Dream Teller” prezentēs Lielās Mūzikas balvas nominants Edgars Cīrulis un Kristīne Cīrule. Par turpmākajiem pasākumiem ATTA CENTRE informāciju varēs atrast www.attacentre.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44913602sec.