ATTA CENTRE: 1.aprīlī Rīgā atgriežas britu dziedātājs, džeza pianists, komponists un aranžētājs Entonijs Strongs

Latvijas džeza mūzikas cienītāji atcerēsies viņu no 2018.gada, kad mūziķis kopā ar Latvijas Radio bigbendu uzstājās četros izpārdotos koncertos.

“Lielisks dziedātājs un neatkārtojams pianists,” tā par Strongu teicis džeza dziedātājs Jamie Cullum. Savukārt amerikāņu blūza karalis B.B. King atzīst: “Patiesi lieliska mūzika”.

Uzstājies slavenajā Francijas džeza festivālā JAZZ IN MARCIAC, kur pabijuši tādi mākslinieki kā Stings, B.B.King, Chic Corea, Jamie Cullum, Ray Charles un citi pasaules līmeņa mūziķi. “F**king amazing” tā par Entoniju izteicies Rods Stjuarts (Rod Stewart).

Ar saviem koncertiem Strongs apbraukājis četrus kontinentus un 26 valstis, uzstājoties prestižākajos mūzikas festivālos un koncertzālēs. Mūziķis ir uzstājies kopā ar tādām zvaigznēm kā Michael Bolton, Marti Pellow un Kyle Eastwood, bijis iesildošais mākslinieks arī leģendārajam amerikāņu blūzmenim B.B. King. Entonija Stronga debijas albums Stepping Out sasniedza pirmo vietu radiostacijās BBC Radio 2, BBC Radio London un Jazz FM, kā arī ASV iTunes džeza topā.
2012. gadā viņa koncertturneja Eiropā rezultējās ar vairākiem pilnībā izpārdotiem koncertiem leģendārajā «Duc Des Lombards» klubā Parīzē, Francijā.

Skolojies gan akadēmiskajā mūzikā, gan kā džeza pianists, Entonijs Strongs studējis trīs Anglijas vadošajās mūzikas skolās – Whitgift School, The Purcell School of Music, kā arī prestižajā Guildhall School of Music. Kopš 2013. gada dziedātājs un pianists strādā ikoniskās franču ierakstu kompānijas Naïve paspārnē.

ATTA CENTRE ir Baltijā lielākais konferenču centrs dažāda formāta pasākumiem. No 2022.gada ATTA CENTRE ir arī pasākumu organizators, kas Latvijā rīko vienus no iespaidīgākajiem koncertiem, forumiem un izstādēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44281983sec.