No griliem līdz laivām! – ukraiņu uzņēmēji startē izstādē «Outdoor 2023»

Izstādē “Outdoor Riga 2023”, kas notiks no 14. līdz 16. aprīlim Ķīpsalā, pirmoreiz būs Ukrainas nacionālais kopstends, kur uzņēmumi iepazīstinās ar Ukrainā ražotām gumijas laivām, daudzfunkcionālu tūrisma ekipējumu, elektriskiem transportlīdzekļiem, apģērbu burāšanai un daudz ko citu. Plānots, ka izstādē varēs aplūkot un iepazīt 13 uzņēmumu piedāvājumu.  Lūk, daži no tiem!

Ekipējums tūristiem

“SKORO” ir daudzfunkcionāla tūrisma ekipējuma zīmols, ko dibinājis ceļotājs un izgudrotājs Gļebs Skorobogatovs. Tā galvenais produkts – transformējams tūrisma kombinezons “SOMNAMBULA”, kas iekļauts rekordu grāmatā. Uzņēmums piedāvā plašu produktu klāstu, ko viegli pārveidot un transformēt dažādām vajadzībām. Tostarp ir mugursomas, guļammaisi, daudzfunkcionālas teltis un aksesuāri.

Dūnu apģērbs un dūnu guļammaisi ceļotājiem

“ROCK FRONT” ir Ukrainas ceļotāju komandas zīmols. Uzņēmums ražo vieglus dūnu apģērbus, unikālus dūnu guļammaisus, segas un aksesuārus pārgājieniem un āra aktivitātēm. Visi produkti ir siltināti ar labākajām Ukrainas zosu dūnām.

Apģērbi jahtsmeņiem un ceļojumiem

“REWIND” prezentēs divas apģērbu kolekcijas – “Outfit” un “Casual”. “Outfit” ir burāšanai  paredzēta kapsulas garderobe, kuras modeļu dizainā un detaļu funkcionalitātē atspoguļojas jūrā gūtā pieredze. Tā apvieno gan galvenos ekstrēmam ceļojumam nepieciešamos elementus, gan pievilcīgu dizainu. Savukārt kolekcija “Casual” domāta ikvienam, kas vēlas justies piederīgs jahtsmeņu kopienai. Apģērbs un kolekcijas aksesuāri lieliski noderēs ceļojumiem jūrā un valkāšanai ikdienā. Piektdien, 14. aprīlī, no plkst. 15.00 līdz 16.00 uz Atvērtās skatuves notiks prezentācija “Ilgtspējīga mode piedzīvojumiem”. To vadīs “REWIND” pārstāvis Oļegs Volosovskis (krievu val.)

“BARK” laivas

Uzņēmums “BARK” savu darbību sāka 1998. gadā. Kopš tā laika modeļu klāsts ir pieaudzis līdz 129 piepūšamajām motorizētajām un airu laivām ar plašu aksesuāru klāstu. Produkti ir guvuši plašu popularitāti gan Ukrainā, gan arī tālu aiz tās robežām. Ražošanā galvenais uzsvars tiek likts uz kvalitāti un lietošanas ērtumu.

Galda spēles visai ģimenei

Pēc pārgājiena dabā – laiks atpūtai, tāpēc “BOMBAT GAME” piedāvā kuģu modeļus, dinozaurus un citas spēles, kas aizraus kā mazus, tā lielus spēlētājus. Galda spēles visai ģimenei uzņēmums ražo jau 10 gadus, izmantojot drošus, sertificētus materiālus.

Kamīni, grili un ugunskura vietas

“LOFT & FIRE” uzņēmuma filozofija ir lieliska laika pavadīšana kopā ar draugiem un ģimeni pie kamīna. Tāpēc uzņēmums radījis lietošanai gatavu un pielāgojamu risinājumu jebkuram iekšpagalmam vai terasei – “DR. FIRE” ir zīmols, kas ietver ģimenes vērtības un mīlestību pret izklaidi brīvā dabā.

Šo, kā arī automašīnu, kravas automašīnu un apvidus automobiļu moduļu ražotāja “CAMPWHEEL”, kemperu-piekabju ražotāju “LIFESTYLECAMPER”, “LAZER TIR”, kas piedāvā inovatīvu izklaidi – lāzeršaušanu telpā, un citu uzņēmumu piedāvājumu iepazīsti jau šonedēļ, no 14. līdz 16. aprīlim, izstādē “Outdoor Riga 2023” Ķīpsalā!

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Seko mums!

Https://www.facebook.com/OutdoorRiga

https://www.instagram.com/outdoor_riga/

Darba laiks:

14.–15. aprīlī 10.00–18.00

16. aprīlī 10.00–17.00

Ieejas biļetes:

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas

Pensionāriem, invalīdiem, studentiem, skolēniem – 4 €

Pieaugušajiem – 5 €

Ģimenes biļete (2+2; 1+3) – 14 €

Autostāvvieta – 5 €

*Biļetes iepriekšpārdošanā internetā iegājies šeit

“Outdoor Riga 2023” norises laikā tirdzniecības centrā “Olimpia” būs pieejama bezmaksas autostāvvieta!

Kā arī, ja nevēlies maksāt par autostāvvietu, aicinām uz izstādi braukt ar velosipēdu, skrejriteni, motociklu vai sabiedrisko transportu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.17702699sec.