Rīgas Latviešu biedrības namā Latvijas dzimšanas dienas priekšvakarā norisināsies tradicionālā Labdarības balle

2023. gada 17.novembrī, atzīmējot Latvijas valsts 105. dzimšanas dienu, Rīgas Latviešu biedrības (RLB) namā notiks tradicionālā Labdarības balle. Balles sākums – plkst.18.

Tradicionāli balli ievadīs RLB priekšsēdētāja Gunta Gailīša uzruna, kā arī koncerts, kurā piedalīsies džeza orķestris «Mirage Jazz Orchestra» diriģenta Laura Amantova vadībā.

Balles atklāšanā tiks dejota tradicionālā polonēze, bet vakara gaitā sekos mākslinieču Ilzes Preisas, Agija Jansones u.c. ziedoto gleznu izsole. Programmā gaidāma arī balvu loterija, svinīgās vakariņas, dejas un diriģenta Arvīda Platpera vadītā sadziedāšanās RLB Baltajā zālē.

Balles kulminācija būs viesu gājiens pusnaktī ar ziedu klēpjiem pie Brīvības pieminekļa, lai kā pirmie suminātu savas valsts 105. jubileju, tādēļ ikviens tiek aicināts ņemt līdzi tumši sarkanas un baltas rozes, kuras tiks izmantotas pušķu veidošanai.

Līdz šim notikušajās Labdarības ballēs gūtie ziedojumi tikuši izmantoti Ziemassvētku pasākuma izveidei ukraiņu bērniem sadarbībā ar biedrību «Tavi Draugi», Jaņa Rozentāla freskas izgaismošanai virs ieejas RLB nama, RLB vestibila un garderobes pārveidei, RLB Karoga mastu un kāpņu margu izveidei, kā arī RLB Kultūrizglītības centra kapitālajam remontam un pagalma mājas atjaunošanai.

Dreskods: dāmām – garā vakarkleita, kungiem – smokings vai tumšs uzvalks.

Biļetes var iegādāties RLB nama kasēs kā arī internetā: https://fienta.com/10-labdaribas-balle

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.53335905sec.