«Forum Cinemas» tiek atklāta «Delfi LUX» zāle – turpmāk trešdienās abonentiem kino par puscenu

Latvijā vadošais ziņu medijs “Delfi” un populārākais kinoteātris “Forum Cinemas” uzsāk sadarbību, lai jaunākās filmas pasaules izzināšanai un izklaidei būtu vienlīdz pieejamas. Ceturtdien, 2023.gada 28. septembrī, “Delfi” un “Forum Cinemas” pārstāvji kopā ar “Delfi” abonentiem un filmas “Mana brīvība” radošo komandu atklāja “Delfi LUX” komforta auditoriju, un jau no 4. oktobra katru trešdienu tikai ar “Delfi” abonementu iespējams apmeklēt jebkuru “Forum Cinemas” filmu ar 50% atlaidi.

Jaunajiem un esošajiem “Delfi” abonentiem “Forum Cinemas” turpmāk katru trešdienu būs iespēja apmeklēt jebkuras kinoteātra repertuārā esošās filmas seansu ar 50% atlaidi no pilnas biļetes cenas. Biļetes iespējams iegādāties, tiešsaistē ievadot atlaižu kodu, kuru abonenti atradīs savā “Delfi” kontā sadaļā “Abonēšana”. Iegādāties puscenas biļetes uz trešdienu seansiem var jebkurā laikā, vienā pirkumā pērkot ne vairāk kā 4 biļetes.

 “Delfi” trešdienu atlaide abonentiem ir pieejama uz seansiem visās auditorijās, tai skaitā “premium” klases kinozālēs “Delfi LUX”, LUX un ISENSE, taču nesummējas ar citiem īpašajiem piedāvājumiem. Tādējādi ikvienam “Delfi” abonentam rodas arvien vairāk iespēju baudīt kvalitatīvu saturu – ne tikai “Delfi” sadaļās, rakstos un raidījumos, bet arī “Forum Cinemas” krēslos, vērojot to uz lielajiem ekrāniem.

Kinoteātrī “Forum Cinemas” no šā gada marta skatītājiem pieejamas jau divas LUX auditorijas, un lielākā no tām turpmāk tiks pārdēvēta par “Delfi LUX” auditoriju. Tajā kinoteātra apmeklētājiem ir iespēja baudīt filmas augstākās klases komfortā, sēžot īpaši ērtos krēslos ar elektroniski regulējamiem sēdekļiem un galdiņiem, lai uzkodas atrastos rokas stiepiena attālumā un filmas skatīšanās būtu vēl ērtāka.

““Delfi” sadarbība ar “Forum Cinemas” un jaunās trešdienu atlaides ir vēl viens “Delfi Plus” abonentu papildu ieguvums. Mēs vēlamies ne tikai piedāvāt labāko ziņu saturu, kuru patērēt virtuālajā vidē, bet arī nodrošināt dažādus servisus, kurus izmantot ikdienas dzīvē. Tas ir mūsu “paldies” tiem lasītājiem, kuri ne tikai ir par kvalitatīvu žurnālistiku, bet arī izvēlas ar savu biļeti atbalstīt citas satura radīšanas formas, šoreiz – kino. Paldies arī “Forum Cinemas” par mūsu idejas atbalstu, un ceru, ka drīz vairāk nekā 20 000 “Delfi” abonentu arī apmeklēs kādu no “Forum Cinemas” filmām.” Maira Meija, Biznesa attīstības un abonēšanas nodaļas vadītāja un “Delfi” valdes locekle.
 “Mēs, “Forum Cinemas”, kā lielākais “premium” kinoteātris Baltijā lepojamies, ka darbojamies kopā ar “Delfi”, kuru uzskatām par uzticamu līderi mediju jomā. Mūsu mērķis darbības 20 gadu vēsturē ir bijis dāvāt augstākās klases kino piedzīvojumu, reizē meklējot veidus, kā padarīt to vēl labāku un mūsu piedāvājumu – daudzpusīgāku. Jaunā auditorija “Delfi LUX” un “Delfi” trešdienas ir iespēja mūsu klientiem baudīt vēl vairāk lieliska kino, padarot to vieglāk pieejamu un vēl ērtāku, neatsakoties no augstākā līmeņa kvalitātes. Priecājamies, ka “Forum Cinemas” un “Delfi” ir uzsākuši darbu kopā, lai vienotos augstākās kvalitātes piedāvājuma izveidē,” bilst “Forum Cinemas” vadītājs Kristjans Kongo.

“Delfi LUX” auditoriju atklāja “Delfi” un “Forum Cinemas” pārstāvji, pasākumā piedalījās “Delfi” lojālie abonenti un kino nozares pārstāvji, kā arī režisores Ilzes Kungas-Melgailes spēlfilmas “Mana brīvība” radošā komanda.

 “Delfi Plus” ir “Delfi” abonēšanas satura produkts, kas visiem abonentiem pieejams bez ierobežojumiem no jebkuras ierīces, tikai pieslēdzoties savam “Delfi” kontam. Auditorijas ērtībai saturu iespējams skatīt pa tēmām – politika, ekonomika, bizness, sports, kultūra, dzīvesstils u. c. Visiem abonentiem pieejams pilns “Delfi TV” raidījumu arhīvs, kas ļauj skatīties savus iemīļotos raidījumus sev ērtā laikā neatkarīgi no to ētera laika. Ja vēl neesi “Delfi Plus” abonents, izmēģini tikai par 1 EUR!

Kinoteātris “Forum Cinemas” ir viens no lielākajiem un populārākajiem kinoteātriem Latvijā un Baltijas valstu reģionā. Tas savā programmā piedāvā ne tikai jaunākos Holivudas grāvējus, bet arī pašmāju kino, pasaules filmu festivālu šedevrus, globālu atzinību guvušas teātra un operas izrādes, kā arī pasaulslavenu mākslinieku koncertfilmas. Jau tuvākajos mēnešos “Forum Cinemas” svinēs 20 gadu jubileju, pierādot tā stabilitāti kā nozares līderim, kura mērķis ir vienmēr klientiem sniegt labāko kino piedzīvojumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.07539392sec.