Turības ilgtspējas konferencē uzņēmēji dalīsies ar izaicinājumiem ilgtspējīgas uzņēmējdarbības veidošanā

2023. gada 31. oktobrī Biznesa augstskolā Turība norisināsies ilgtspējas konference “SUSTAINABILITY IN ACTION”, kuras ietvaros būs iespēja noklausīties nozares ekspertu prezentācijas par aktuālo ilgtspējībā, tāpat arī būs atvēlēta sadaļa diskusijām un nobeigumā paredzētas divas sesijas – viena mācībspēkiem un otra studentiem un uzņēmējiem.

Konference pulcēs gan ilgtspējas jomas ekspertus, gan uzņēmējus, gan mācībspēkus. Savās prezentācijās un diskusijā uzņēmēji dalīsies ar saviem pieredzes stāstiem ilgtspējīgā uzņēmējdarbībā, kā arī atklās un parādīs arī dažādus izaicinājumus un grūtības ceļā uz ilgtspēju.

Konferenci atklās Biznesa augstskolas Turība rektore Zane Driņķe, pēc kuras sekos Laplandes universitātes lektore un ERASMUS+ SECA projekta eksperte Anželika Krastiņa, kura pastāstīs par to, kā mācīt ilgtspējīgu uzņēmējdarbību, daloties ar savu pieredzi darbā Somijā.

Kā nākamais runātājs uzstāsies UPB Nams izpilddirektors un bijušais LIAA direktors Kaspars Rožkalns, kas sniegs ieskatu ilgtspējīgas uzņēmējdarbības veidošanā no nākotnes perspektīvas, kā arī dalīsies ar savām zināšanām un praksi ikdienā, cīnoties ar dažādiem ilgtspējas jautājumiem.

Paturpinot tēmu par ilgtspējības šķēršļiem un tā realitāti uzņēmumos, kā arī ar savām vīzijām un idejām padalīsies CSR Latvia līdzdibinātāja un Sustainability Partners valdes locekle Agnese Alksne-Bensone.

Pēc runātāju sadaļas sekos diskusija, kurā piedalīsies Kalve Coffee līdzdibinātājs un vadītājs Gatis Zēmanis, kā arī LATVIA TOURS  direktore un ALTA valdes locekle Ieva Keiša un CSR Latvia līdzdibinātāja un Sustainability Partners valdes locekle Agnese Alksne-Bensone. Diskusijas dalībniekiem tiks izvirzīti divi jautājumi – Kur mēs esam ar ilgtspējību? un Vai ir vienkārši vadīt ilgtspējīgu uzņēmumu?

Pēc diskusijas sadaļas sekos pusdienu pārtraukums un divas sekcijas, viena paredzēta mācībspēku izglītošanai, par to kā iemācīt ilgtspējību uzņēmējdarbībā, savukārt otrā sekcija ir paredzēta studentiem un uzņēmējiem, kurā tiem būs iespēja prezentēt savus pētījumus un palūkoties dziļāk uz ilgtspējības jautājumiem no visdažādākajām šķautnēm.

Vieta un laiks : 10:00 - 15:00 (GMT+3)

Biznesa augstskola Turība

Rīga, Graudu iela 68, Latvija

Valoda: Angļu

Dalība: Bezmaksas

Dalībnieki: Izglītības darbinieki, uzņēmēji, studenti

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.06035709sec.