Labdarības ballē uzstāsies izcilais tenors Aleksandrs Antoņenko un tiks vākti ziedojumi biedrībai «Peldēt droši»

Jau informējām, ka 2023. gada 17.novembrī, atzīmējot Latvijas valsts 105. dzimšanas dienu, Rīgas Latviešu biedrības (RLB) namā notiks tradicionālā Labdarības balle. Balles sākums – plkst.18.

Balle tradicionāli tiks atklāta ar RLB priekšsēdētāja Gunta Gailīša uzrunu, kurai sekos polonēze. Šā gada īpašais balles viesis būs pasaulslavenais latviešu tenors Aleksandrs Antoņenko, kurš kopā ar izcilo koncertmeistari Lailu Holbergu būs sarūpējuši priekšnesumus – latviešu kamermūzikas u.c. skaņdarbu programmu.

Vakara turpinājumā paredzēta mākslinieču Ilzes Preisas, Agija Jansones u.c. ziedoto gleznu izsole, balvu loterija, svinīgās vakariņas, dejas un diriģenta Arvīda Platpera vadītā sadziedāšanās RLB Baltajā zālē. Šogad ballē ziedojumi tiks vākti ļoti aktuālam projektam – biedrībai «Peldēt droši», kura māca bērniem peldētprasmi, kā arī uzstāda glābšanas riņķus peldvietās.

Kā allaž, pusnaktī balles viesi ar ziedu klēpjiem dosies uz Brīvības pieminekli, lai kā pirmie suminātu savu valsti 105. jubileju, tādēļ ikviens tiek aicināts ņemt līdzi tumši sarkanas un baltas rozes, kuras tiks izmantotas pušķu veidošanai.

Līdz šim notikušajās Labdarības ballēs gūtie ziedojumi tikuši izmantoti Ziemassvētku pasākuma izveidei ukraiņu bērniem sadarbībā ar biedrību «Tavi Draugi», Jaņa Rozentāla freskas izgaismošanai virs ieejas RLB nama, RLB vestibila un garderobes pārveidei, RLB Karoga mastu un kāpņu margu izveidei, kā arī RLB Kultūrizglītības centra kapitālajam remontam un pagalma mājas atjaunošanai.

Dreskods: dāmām – garā vakarkleita, kungiem – smokings vai tumšs uzvalks.

Biļetes var iegādāties RLB nama kasēs kā arī internetā: https://fienta.com/10-labdaribas-balle

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.676548sec.