Jau devīto reizi pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī

Jau devīto reizi pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji tiksies Ventspilī - lielākajā alternatīvo sporta veidu un ielu kultūras notikumā Baltijā – Ghetto Games festivālā. Šajā vasarā šis būs pirmais un noteikti arī apmeklētākais festivāls Latvijā. Ghetto Games festivāls Ventspilī ir ģimenei draudzīgs ielu sporta un kultūras pasākums, kas ik gadu pulcē labākos pasaules ekstrēmo sporta veidu līderus Ventspilī. GG Fest ir vieta, kur satiekas pasaules līmeņa ekstrēmie sportisti, asas izjūtas, ielu kultūra, aizrautība, draudzība, sarunas un izcili garšīgs ēdiens.

Rezervē 23.-25.jūliju, lai būtu daļa no GG Fest 2021.

Šī gada festivāla galvenie, spilgtākie notikumi būs: Ghetto Brīvrunu batls, Ghetto Fight, Ghetto Slam dunk gan pieaugušajiem, gan jauniešiem.

Ghetto Brīvrunu balts ļauj savā starpā sacensties gan jaunajiem, gan jau pieredzes bagātiem brīvrunas māksliniekiem lielas auditorijas un žūrijas priekšā. Asi vārdi mijas ar humoru, ģeniāli teikumi – ar neveiksmīgiem vārdu salikumiem, labas idejas ar vēl labāku izpildījumu. Emocijas papildina tas, ka pasākumu klātienē vēro vairāki simti skatītāju, kas gan uzgavilē, gan, ja vajadzīgs, izsvilpj dalībniekus, radot īstu, nesamākslotu Ghetto atmosfēru.

Ghetto Fight ir pusprofesionālā/amatieru jauktās cīņas mākslas(MMA) līga. Organizācijas uzdevums ir jauno sportistu attīstīšana un virzīšana profesionāļu līmenī. Šogad, Ventspilī būs skatāmas 15 cīņas.

Slam dunk konkurss ir unikāls basketbola piedzīvojums, jo vienuviet pulcējas labākie “dankeri”. Šis pasākums noteikti ir viens no gaidītākajiem sezonā visiem “Ghetto Games” sekotājiem un draugiem
- līdzīgi kā “GG FEST” Ventspilī.

Protams neizpalikt bez iemīļotas vietas Venstpils iedzīvotājiem – skeitparka. Šogad tajā startēs četras federāciju sacensības- Latvijas Inline kauss 2021, Vents Latvijas skeitborda līgas Ghetto Games posms, BMX park 2021 un arī “Rideoo scooter competition" ekstrēmo skrejriteņu sacensības.

Papildus ekstrēmajiem sporta veidiem notiks arī Ghetto basket, Ghetto football un Ghetto floorball turnīri. Būs arī Ghetto football panna 1v1 turnīrs, kā arī Ghetto Dance batli.

GGEST laikā satiekas dalībnieki, lai pierādītu sevi un iepazītu sev līdzīgi domājošos. Tie ir svētki, kuros tiek svinēta kaislība pret ekstrēmo sportu.

Šī gada festivālu papildinās arī Ghetto Street Food festivāls, kur vienkopus pulcēsies daudzveidīgi ēdinātāji. Būs iespēja nobaudīt gan ekstrēmi gardu ēdienu, gan arī veselīgi paēst visai ģimenei.

Emocijas jau ir pārņēmušas Tevi, un festivālu nevari sagaidīt savā pilsēta?

Ar pilno programmu vari iepazīties www.ggfest.com mājaslapā.

GG Fest organizators iesaka visām pasākuma iesaistītajām pusēm lietot sejas maskas vai sejas aizsargus (ieskaitot šalles vai citu mutes-deguna aizsegu) vietās, kur iespējama lielāka cilvēku pulcēšanās un kur nav iespējams ievērot 2 metru distanci. Tribīnēs pasākuma laikā tiks ielaisti skatītāji, kuri spēs uzrādīt Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

GG Fest norises vietās atrasties būs aizliegts personām, kam noteikti pašizolācijas, mājas karantīnas vai stingras izolācijas nosacījumi vai kurām ir elpošanas ceļu infekcijas pazīmes.

Visām GG Fest iesaistītajām personām, ienākot kādā no sacensību zonām, kurā nepieciešams uzrādīt atbilstošo QR kodu un /vai aproci – ir pienākums to uzrādīt – nesagaidot lūgumu no apsarga, lai mazinātu komunikāciju un fizisku saskarsmi.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.10876989sec.