Moto saietā «Kurland Bike Meet 2023» atkal rūks motori

No 2023. gada 14. līdz 16. jūlijam Ventspilī norisināsies “Kurland Bike Meet 2023”, kas ir viens no lielākajiem Baltijas valstu motodzīves pasākumiem. Tradicionālā motobraucēju salidojuma laikā, ikviens interesents varēs iepazīt moto pasaules jaunumus, dzīvesstilu un ceļojumu iespējas.

Pasākuma atklāšanas dienā, piektdien, 14. jūlijā Ventspils Piejūras kempingā sāksies motobraucēju ierašanās, kurā paredzams, ka dalību ņems pāris tūkstoši motociklu īpašnieku no visas Baltijas un citām Eiropas valstīm. No plkst. 19.00 sāksies koncerts, kurā muzicēs latviešu grupa “Let it Burn”, bet no plkst. 21.00 dzirdēsim lietuviešu “Noisy Party” sniegumu

Sestdien, 15. jūlijā plkst.15.00 sāksies parādes brauciens, kurš sāksies no Vasarnīcu ielas, tālāk virzoties pa Lielo prospektu, Ventas tiltu, Embūtes, Celtnieku, Talsu, Lidotāju un Dzintaru ielām izbraucot Ventas labo krastu. Tālāk maršruts vedīs no Ventas tilta uz Sarkanmuižas dambi, Brīvības, Kuldīgas, Jūras un Vasarnīcu ielām, noslēdzoties Ostas ielas promenādes jaunajā daļā (posms paralēli Kr.Valdemāra ielai). Šoreiz parādē būs arī īpašais triciklu un blakusvāģu brauciens.

No plkst. 15.40 krastmalā – laukumā iepretim t/n “Jūras vārti” būs Somijas grupas “Rocking group” koncerts. Roka hitu pavadībā motobraucēji demonstrēs savus dzelzs rumakus, kā arī interesentus iepazīstināt ar moto pasaules aktualitātēm.

“Kurland Bike Meet” ietvaros no plkst. 12.00 līdz 17.00 Ventspils Piejūras kempingā būs iespēja vērot un just līdzi pludmales volejbola turnīram “Hermeja kauss”.

Savukārt vakara koncertprogrammā no plkst. 17.00 Piejūras kempingā par īpašu pasākuma noskaņu parūpēsies Latvijas grupa “Montana”, Somijas grupa “Rocking group” un dīdžejs. Būs dažādi konkursi un jautras izdarības, “Frīdis@Co” karaoke, uzkodas un atspirdzinoši dzērieni.

Moto saietu organizē “Latvijas motoklubu asociācija” un Ventspils valstspilsētas pašvaldība.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81783795sec.