Piekto gadu pēc kārtas Siguldā tiekas pirts draugi

30.07.-01.08.2010 Siguldas novada atpūtas centrā “Brūveri” http://www.hotelbruveri.lv/ tiek organizēts festivāls “Latvijas pirts 2010”.

Festivāla laikā pirtnieku pulku kuplinās masieri, kosmetologi, farmaceiti, aromterapeiti, fitoterapeiti, astrologi, reiki meistari, ajūrvēdas praktiķi un vēl daudzi citi profesionāļi, kas ar savām specifiskajām zināšanām papildina un bagātina pirts procedūru.

Šogad pirts draugu vasaras tikšanās notiek jau 5. gadu. Tā jau ir laba tradīcija katru gadu jūlijā visiem satikties. Pagājušo gadu sabrauca vairāk kā 200 interesenti. Šogad prognozējam divreiz lielāku viesu skaitu.

Ka jau jubilejas reizēs pieklājas, apmeklētājiem jāpiedāvā kaut ko īpašu. Arī mēs esam pacentušies un šogad viesu pulkā būs citu valstu speciālisti un pirts draugi. Būs pirtnieki un SPA meistari no Lietuvas (asociācijas „Lietuvas pirts draugi” un ūdens atpūtas centra Druskininkai pārstāvji). Gaidām viesos SPA meistarus un pirtniekus no Kaļiņingradas. Ar savām zināšanām dalīsies osteopāts Nikolajs Čirva no St. Pēterburgas.

Šogad radošajās darbnīcās, lekcijās un meistaru prezentācijās pieskarsimies nedaudz plašākai tēmai, ne tikai pirts procedūrām, pēršanai un masāžām. Klausīsimies lekcijas par pirts iedarbību uz organismu no osteopātijas viedokļa. Meklēsim saiknes sviedrēšanās procedūrām ar Austrumu medicīnas tehnikām. Vērosim un dalīsimies viedokļos ar dažādu tautību speciālistiem, sapratīsim katras tautas mentalitāti un ieražas.

Festivālu atklās Valsts tūrisma attīstības aģentūras direktors Armands Slokenbergs.

Katras dienas noslēgumā, pēc jaunu zināšanu gūšanas ir paredzēta izklaides programma.
30. jūlija vakarā apmeklētājus priecēs Turaidas muzejrezervāta folkloras kopa „Senleja” ar pirts tēmai sagatavotu programmu. Kopīgas saules pavadīšanas dziesmas, Latvijas pļavu zāļu un zālīšu mīklas, zāļu sievas Kaijas padomi par prieka sajūtu radīšanu sevī un apkārtējos. Latviešu danči un rotaļas ugunskura pustumsā.
31. jūlija vakarā visi kopā nedaudz izklaidēsimies zaļumballe - “Baltijas Pirts draugi - vienotā dziesmā un dejā”. Spēlē un dzied “Hardijs un Co” (Valmiera).

Biedrība “Latvijas pirts” dibināta 2007. gada pavasarī. Tās galvenais darbības mērķis ir sekmēt un veicināt pirts pakalpojumu nozares izveidi un tās produktīvu attīstību. Būtiskākais biedrības darbības virziens ir sekot līdzi laikam un informēt sabiedrību par pirts kā relaksācijas vietas mūsdienīgajām tendencēm un attīstību.

Plašāku informāciju skatiet: http://www.latvijaspirts.lv/ vai http://www.termorelax.com/ vai pievienotajā failā.

Nometne tiks vadīta latviešu un krievu valodā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Liepupes muiža
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62761307sec.