Viesnīca Latroze pārtop par Hotel Kaupo un pārsteidz ar pakalpojumu klāstu [1]

Siguldā viesnīcas Latroze telpās šobrīd darbojas nesen atvērtais Hotel Kaupo, piedāvājot viesiem vienus no labākajiem pakalpojumiem pilsētā. Vairāk par viesnīcas piedāvājumu un jaunumiem, tuvojoties siltajam laikam, pastāstīja Hotel Kaupo vadītājs Edgars Plešs.

"Plānojam, ka drīzumā viesnīcā rīkosim ģimenes dienu, kā arī vēlamies rīkot koncertus ar dažādu skatuves mākslinieku piedalīšanos. Gan šādiem, gan privātiem pasākumiem piemērots ir viesnīcas restorāns, kas spēj uzņemt līdz pat 60 viesiem, bet viesnīcas desmit numuriņos iespējams izguldīt līdz 35 viesiem. Gaidām arī kāzu viesus," informē Edgars Plešs.

Interesanti, ka katrs viesnīcas numurs ir pilnīgi savādāks. Edgars Pelšs uzsver, ka numuriņos viesu ērtībām ir uzstādīti un novietoti LCD televizors, elektriskā tējkanna, fēns, gludeklis, ledusskapis, seifs, DVD atskaņotājs. Viņš arī uzsver, ka tas ir bezmaksas un ļauj viesiem sajust īpašas rūpes. Viesnīcā padomāts gan par lielām lietām, gan sīkumiem, proti, numuriņos viesi var pagatavot tēju, izmantojot viesnīcas sarūpēto tējkannu un tējas paciņas.

"Hotel Kaupo apmeklē ne tikai nakšņošanas nolūkos, bet arī izklaides un atpūtas nolūkos. Piedāvājam izklaides telpu, kurā atrodas trīs biljarda un viens snooker galds. Pirts kompleksā var relaksēties pērļu vannā, pēc tam karsēties saunā un tvaika pirtī. Pirts kompleksā bieži vien relaksējas romantiski noskaņotie, viņiem romantiskākai noskaņai piedāvājam arī šampanieti," tā Hotel Kaupo vadītājs.

Semināru, dzimšanas dienu, kāzu un citu pasākumu rīkošanai, pēc Edgara Pleša teiktā, piemērota būs kamīnzāle. Līdz ar siltā laika iestāšanos, Hotel Kaupo atvērsies terase, no kuras paveras skats uz pilsētu un viesnīcas iekopto dārzu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 lolita 05/13/2015 12:38 nebija solitas brokastis

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 18.05.2024 DZELTENAIS SKRĒJIENS | Engurē Tukuma TIC
Vai esi jau izplānojis, kā pavadīsi 18.maiju? Engurē tevi gaida aizraujošs skrējiens. Piesaki savu dalību līdz 14.05. un saņem personalizētu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.652349sec.