Rīgā norisināsies lielākais viesmīlības nozares pasākums «New Baltic Hospitality Forum»

No 2023. gada 12. līdz 13. oktobrim Rīgā norisināsies lielākais viesmīlības nozarei veltītais pasākums -  “New Baltic Hospitality Forum” (NBHF), kas vienuviet pulcēs nozares profesionāļus no dažādām pasaules valstīm. Forumu organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un šī pasākuma mērķis ir sniegt jaunas zināšanas par nozares tendencēm, kā arī dibināt jaunas sadarbības.

“Viesmīlības un gastronomijas nozare ir bijusi viena no šī gada tūrisma prioritātēm Latvijā. Esam organizējuši dažāda veida apmācības un meistarklases nozares pārstāvjiem, lai celtu šīs nozares konkurētspēju. Ārvalstu viesu skaits Latvijā turpina pieaugt un visticamāk jau nākamgad sasniegs 2019. gada līmeni. Tas nozīmē, ka pieprasījums pēc viesmīlības pakalpojumiem tikai augs,” uzsver LIAA Tūrisma departamenta direktore Inese Šīrava.

Forumā ar savām zināšanām dalīsies vairāki viesmīlības nozares profesionāļi – iedvesmojoši lektori, ar kuriem plašāk iespējams iepazīties šeit. Šāda mēroga pasākumi kalpo kā platforma, kurā nozares inovācijas un idejas satiekas ar reālu darbību un pieredzi – vērtīgā pieredzes apmaiņa un tīklošanās starp dažādu valstu profesionāļiem aizved pie jaunām sadarbībām un nozares attīstības kopumā.

Pasākuma laikā tiks apskatītas jaunākās tendences viesmīlības nozarē, dažādas tēmas, kas saistītas ar klienta interesēm un vēlmēm, vēršot uzmanību arī darbinieku labsajūtai un attīstības iespējām. Vienlaikus forums ir arī gastronomijas apmācību cikla noslēguma pasākums.

Saistībā ar gastronomijas tēmu, kas ir viens no šī gada foruma galvenajiem akcentiem, rīkotāji kā vienu no lektoriem uzaicinājuši "Hôtel & Spa du Castellet 5*", "R&C and Grand Prix Hôtel 3" direktori Selīni Risso (Celine Risso), kura stāstīs par luksus kulināriju un viesmīlības standartiem "jaunajā realitātē". Ievērojamos pieredzes stāstos un zināšanās par nozares tendencēm dalīsies arī Viktors Ravdive – vairāku Rīgas restorānu vadītājs, kas pazīstams ar populāro restorānu grupu “Resto-Rātors Group”. Pasākuma laikā Ravdive vadīs arī meistarklasi, kuras mērķis ir vērst uzmanību darbaspēka tendencēm viesmīlības nozarē.

Viesmīlības nozare, sekojot globālajām tendencēm pievērš uzmanību arī ilgtspējai un inovācijām – risinājumiem, kas padarītu uzņēmumu darbību videi draudzīgāku un tai pat laikā klientam saistošu un patīkamu. Ilgtspēja un videi draudzīgi risinājumi nozarē būs viens no tematiem, kam foruma laikā tiks pievērsta plaša uzmanība.

Foruma rīkotāji izdalījuši trīs galvenos iemeslus, kādēļ nozares pārstāvjiem būtu vērtīgi apmeklēt šo pasākumu – iedvesmojoši lektori ar plašām zināšanām nozares tendencēs un vīziju nākotnes attīstībā, uzņēmējdarbības attīstība un jaunu kontaktu dibināšana, kā arī iespēja iepazīties ar jaunākajām iespējām un dažādiem risinājumiem, piedaloties informatīvās sesijās, paneļdiskusijās, semināros. Diskusiju laikā atklāsies nozares tendences pēdējo gadu laikā, tiks uzklausīti dažādi pieredzes stāsti, vērtējumi par klienta šī brīža vēlmēm un nepieciešamībām, kā arī jaunākās stratēģijas, lai saglabātu konkurētspēju viesmīlības nozarē.

Interesenti pasākuma biļetes var iegādāties šeit. Plašāka informācija par pasākuma programmu pieejama mājaslapā: www.newbaltichospitality.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48697901sec.