«Coca-Cola HBC» ievieš visā Baltijā «Costa Coffee»

Baltijas valstīs kafijas kultūra piedzīvo nepārtrauktu attīstību, ko apliecina ar pieaugošā interese un pieprasījums patērētāju vidū pēc augstākās kvalitātes produktiem un kafijas maisījumiem ar dažādām garšām un aromātiem. Soļojot līdztekus pasaules tendencēm, “Coca-Cola HBC” paplašina savu portfeli ar Costa Coffee Home Edition līniju.

“Pēdējo gadu laikā esam novērojuši kafijas tirgus nostiprināšanos Baltijā un saskatām šajās tendencēs lielu potenciālu. Kafija patērētājiem vairs nav tikai veids, kā pamosties, bet arī kā rituāls. Lai šis dienas brīdis būtu pēc iespējas patīkamāks, cilvēki arvien vairāk meklē zīmolus ar plašu preču klāstu, labu kvalitāti un raksturīgu garšu. Tāpēc mūsu portfeļa attīstīšana šajā virzienā ir tikai likumsakarīgs solis, kas nostiprina mūsu pozīcijas dzērienu tirgū un vienlaikus ir daļa no mūsu centieniem veidot savu kafijas piedāvājumu Latvijā, Igaunijā un Lietuvā,” uzsver Mihals Proševskis (Michał Proszewski), Kafijas biznesa direktors “Coca-Cola HBC” Polijā un Baltijā.

Izcilā garša un kvalitāte, kā arī daudzu gadu pieredze padara Bruno un Sergio Costa radītās kafijas par ārkārtīgi iecienītām visā pasaulē – gan kafejnīcās un HoReCa sektorā, gan baudot to mājās. Home Edition līnija, kas jau ir pieejama veikalos, ietver kafijas pupiņas, maltu kafiju un kapsulas. Ir pieejami tādi veidi kā Signature Blend – klasisks grauzdējums un tumšs grauzdējums, The Bright Blend, Colombian Roast un Caffe Crema Blend. Neatkarīgi no izcelsmes valsts visas pupiņas tiek īpaši grauzdētas un paredzētas mājas espresso automātiem, kafijas automātiem, kapsulu un filtru kafijas automātiem.

Costa Coffee produkti lieliski papildina Coca-Cola HBC dzērienu klāstu Baltijā, kas piedāvā patērētājiem dzērienus katrai dzīves situācijai un diennakts laikam saskaņā ar mūsu 24/7 stratēģiju.

Jaunais kafijas piedāvājums šobrīd ir pieejams Rimi, Stockmann, BOLT Market un citās tirdzniecības vietās. Un tas ir tikai sākums!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.34464097sec.