«Grand Hotel Kempinski Riga» atklāj ekskluzīvo Dzintara terapijas SPA rituālu, apvienojot luksus pieredzi ar senām latviešu tradīcijām

2024. gada gada 8. februārī, viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga notika ekskluzīvs pasākums par godu jaunajam Dzintara terapijas SPA rituālam, kas no februāra pieejams Kempinski The Spa.

Pasākuma centrā bija vieslektori, kuri dalījās atziņās par senajām dzintara akmens ārstnieciskajām un enerģiskajām spējām. Klātesošajiem interesantas bija diskusijas, kurās tika uzsvērtas dzintara holistiskās priekšrocības, kas pārsniedz fizisko labsajūtu, ietverot garīgo un emocionālo harmoniju. Īpašā viešņa, baltā ragana, Daiga Šķiņķe, izgaismoja dzintara enerģētiskos atribūtus, kas vainagojās ar personalizētiem lasījumiem viesiem, piedāvājot ieskatu viņu nākotnē.

Dzintara akmens daudzveidīgās ārstnieciskās priekšrocības ir plaši atzītas visā pasaulē. Tiek uzskatīts, ka šiem senajiem akmeņiem piemīt nomierinošas īpašības, kas veicina atbrīvošanos no stresa un sniedz nomierinošu efektu. Turklāt tiek uzskatīts, ka dzintaram piemīt dabiskas pretsāpju īpašības, kas potenciāli mazina radušās sāpes. Dzintara terapijas SPA rituāla kontekstā šie šķietamie efekti tiek izmantoti, lai radītu visaptverošu pieredzi, kas ne tikai veicina fizisko relaksāciju, bet arī uzlabo garīgo un emocionālo labsajūtu.

Neatkarīgi no tā, vai dzintara akmens ir iekļauts rotaslietās, meditācijas praksē vai masāžas terapijā, akmens terapeitiskās īpašības novērtē tie, kas meklē dabisku un holistisku pieeju vispārējai  labsajūtai.

Pirms Dzintara terapijas SPA rituāla viesi var baudīt piekļuvi Kempinski The Spa baseinam un saunu zonai un pēc - atpūtas zonai, kur tiek pasniegta tēja un veselīgas uzkodas.

Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar Kempinski The Spa: [email protected] vai zvaniet pa tālruni +371 6767 0127.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70935607sec.