«Hotel Valdemars Riga» pārtaps par «TRIBE Riga City Centre» viesnīcu

Ar lielu prieku informējam, ka no 2024. gada 1. aprīļa durvis ver vaļā TRIBE Riga City Centre viesnīca, iepriekšējās Hotel Valdemars Riga vietā. Šī būs pasaulē 16. TRIBE un pirmā šī zīmola viesnīca Baltijas valstīs.

TRIBE ir jauns Accor zīmols, kas tika radīts 2017. gadā Austrālijā, reaģējot uz ceļotāju pieaugošajām vēlmēm apmesties dizaina viesnīcās par pieņemamām cenām. Atbildot uz to, kā cilvēki tiecas dzīvot un ceļot, TRIBE koncentrējas uz to, kas patiešām ir svarīgs: viediem, funkcionāliem, un drosmīga dizaina risinājumiem, kas sniedz viesiem visu nepieciešamo un neko lieku. Mūsu sabiedriskās telpas un viesnīcas istabas ir veidotas tā, lai tās būtu īpaši praktiskas, un reizē mākslinieciski veidotas ar izsmalcinātiem elementiem, mājīgai un modernai dzīvošanai.

Pēc pēdējos gados veiktajiem uzlabojumiem, viesnīca iepriecina viesus ar daudzfunkcionālām publiskajām telpām, atjaunotiem viesnīcas numuriņiem, konferenču zālēm, kā arī  jaunu 24 stundu fitnesa zāli un spa zonu, kurā katrs viesnīcas viesis bez maksas var izmantot saunu, tvaika pirti un džakuzi. Modernizētajos viesnīcas numuros ēkas vēsturiskā Jūgendstila arhitektūra tiek apvienota ar mūsdienīgiem interjera elementiem. Pavasarī tiek atklāta daudzfunkcionālā sabiedriskā telpa, kurā viesi būs laipni gaidīti uz brokastīm, biznesa tikšanām, vieglām pusdienām un vakara ballītēm.

Mēs esam ļoti lepni par šīm pārvērtībām, jo tas noteikti Rīgas viesnīcu dzīvei iedos jaunu enerģiju un gaidīsim Jūs ciemos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47865391sec.