Lielākā daļa Rīgas centra ēdināšanas uzņēmumi 1.janvārī strādās

Lielākā daļa Rīgas centra sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu - restorānu, kafejnīcu un bāru – īpašnieki izteikuši gatavību strādāt jaunā gada pirmajā dienā, ta šī gada 28.decembrī, tiekoties ar Rīgas pilsētas izpilddirektoru Juri Radzeviču, apstiprināja Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) prezidents Jānis Naglis.

„Šajā gadā mēs īpaši labi redzam augļus tiem tūrisma mārketinga un reklāmas pasākumiem, kurus Rīgas pašvaldība veikusi citās valstīs - gadumijā viesnīcas ar tūristiem būs pārpildītas. Paldies Rīgas domei par to,” sacīja J.Naglis. Viņš norādīja, ka šādā situācijā uzņēmējiem strādāt ir patīkami un daudzi to izmantos arī 1. janvārī.

Pilsētas izpilddirektors J.Radzevičs izsaka pateicību visiem tiem uzņēmējiem, kuri ar izpratni par tūrisma attīstības nepieciešamību pilsētā ir gatavi strādāt arī oficiālajā brīvdienā: „Tas noteikti atmaksāsies pašiem uzņēmumiem un pilsētai kopumā.”

Kā ziņots, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs uzdeva J. Radzevičam apzināt pilsētās centrā strādājošos uzņēmējus - restorānu, kafejnīcu, bāru un veikalu īpašniekus - un aicināt tos nodrošināt, ka pirmajā jaunā gada dienā pilsētas centra ēdināšanas un tirdzniecības uzņēmumi būtu atvērti, un varētu apkalpot gan rīdziniekus, gan uz Rīgu atbraukušos tūristus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Latvija
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Kaļķu vārti
,


Plaza
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.81439805sec.