«Wizz Air» atklāj jaunu maršrutu uz Santorini, gaidāms vēl viens saulains jaunums

Eiropas visstraujāk augošā lidsabiedrība Wizz Air sestdien, 12. jūnijā atklāja jaunu maršrutu no Rīgas uz Grieķijas visskaistāko salu Santorini. Turpinot paplašināt lēto maršrutu tīklu no Latvijas, atklātais jaunais reiss ir viens no diviem Wizz Air šīsvasaras jaunajiem galamērķiem no Rīgas.

Lidsabiedrība sāks lidojumus vēl vienā maršrutā no Rīgas, kas Latvijas galvaspilsētu savienos ar vēl vienu populāru atpūtas vietu — Alikanti Spānijā. Wizz Air lidojumi jaunajā maršrutā uz Alikanti sāksies 16. jūlijā.

Biļetes jau var iegādāties vietnē wizzair.com vai WIZZ mobilajā lietotnē par cenām, kas sākas tikai no 21,99 EUR*.

Kopā ar jaunākajiem reisiem Wizz Air tagad no Rīgas starptautiskās lidostas piedāvā lidojumus pavisam 13 maršrutos uz 10 valstīm. Biļetes jaunajos maršrutos jau tiek pārdotas, un tās var iegādāties vietnē wizzair.com, sākot no 19,99 EUR*.

Lai nodrošinātu pasažieru un apkalpju veselības aizsardzību un drošību, Wizz Air ir aizsākusi jaunu dezinficēto lidojumu laikposmu ar pastiprinātiem higiēnas pasākumiem. Noklikšķiniet šeit, lai noskatītos Wizz Air jauno veselības aizsardzības un drošības videofilmu.

Pievienojot biļešu pirkumam WIZZ Flex, pasažieri var būt droši, ka tad, ja apstākļi mainās vai viņi tikai vēlas ceļot citā datumā vai uz citu galamērķi, viņi var pārreģistrēties uz jebkuru WIZZ lidojumu pēc savas izvēles. Šāda papildu aizsardzības līmeņa nodrošināšana pasažieru rezervējumiem nozīmē sirdsmieru šajos nenoteiktajos laikos.

Wizz Air komunikācijas vadītājs Andrāšs Rado sacīja: „Pašlaik ļaudīm nav daudz iespēju ceļot, un mēs patiešām ar nepacietību gaidām labākus laikus. Šodienas notikums sagādā lielu prieku gan mums, gan mūsu pasažieriem. Tas arī apliecina Wizz Air centienus nodrošināt cenas ziņā pieejamus tiešos lidojumus no Latvijas uz interesantiem galamērķiem. Šogad vien uzsākot lidojumus 2 jaunos Wizz Air maršrutos, mēs turpinām uzlabot savienojamību ar Latviju. Tādējādi 2021. gada vasarā mēs piedāvājam plašāku saulainu atpūtas vietu izvēli par zemām cenām. Ja sapņojat par braucienu uz ārzemēm, pērciet tūlīt, lai izmantotu WIZZ īpaši zemo cenu priekšrocības. Gadījumam, ja plāni mainās, iesakām visiem pirkumiem pievienot WIZZ Flex. Mēs ar nepacietību gaidām ikvienu lidmašīnās izmantot Eiropas zaļākās lidsabiedrību grupas izcilo apkalpošanu.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15220308sec.