«airBaltic» ievieš maksāšanas iespēju ar lojalitātes punktiem

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka ieviesusi jaunu maksāšanas iespēju ar airBaltic Club punktiem. Tā ļaus airBaltic Club biedriem izmantot savus uzkrātos lojalitātes punktus, lai vietnē airBaltic.com iegādātos biļetes.

airBaltic lojalitātes un partnerību nodaļas vadītājs Māris Rudens norāda: “Mēs vienmēr meklējam jaunas iespējas, lai lojalitātes programma airBaltic Club tās biedriem kļūtu aizvien pievilcīgāka. Šī maksāšanas iespēja būs pieejama tiem, kuriem lojalitātes kontā būs vismaz desmit airBaltic Club punkti. Tas ir ievērojami mazāk par apjomu, kāds līdz šim bija nepieciešams jebkuru citu privilēģiju izmantošanai. Tāpēc šis piedāvājums būs izdevīgs ne tikai biedriem, kuri spēj uzkrāt lielu lojalitātes punktu apjomu, bet arī tiem, kuri airBaltic Club pievienojušies nesen.”

airBaltic Club biedri tagad varēs pilnībā samaksāt par biļetēm ar lojalitātes punktiem vai arī apvienot tos ar citiem maksāšanas veidiem, piemēram, ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu.

airBaltic Club ir lojalitātes programma, kas ceļojot ļauj pelnīt punktus un krāt zīmodziņus, lai saņemtu dažādas balvas. Tās biedri var pelnīt punktus ikreiz, kad lido ar airBaltic vai izmanto citu ceļojumu partneru pakalpojumus.

Lojalitātes programma paredzēta ne tikai regulārajiem ceļotājiem, bet arī tiem, kuri ceļo retāk. Klienti, kuri ceļo retāk, arī var saņemt vērtīgas balvas, piemēram, bezmaksas smago bagāžu un iepriekšēju sēdvietas rezervāciju.

Lai iegūtu papildu informāciju par airBaltic Club, lūdzam apmeklēt vietni: www.airbaltic.com/lv/par-airbaltic-club


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.348418sec.