TOP 10 iemeslu, kādēļ lidojumam izvēlēties «Ryanair»

Īrijas zemo cenu lidsabiedrība “Ryanair” var patikt un var nepatikt – nav jau pieci eiro, kas patīk visam. Bet portāls “simpleflying.com” 2022. gada vasarā apkopoja desmit populārākos iemeslus, kādēļ izvēlēties savam lidojumam tieši “Ryanair”.

1. Lidojums ir lēts un reizēm jautrs

“Ryanair” cenas ir vienas no zemākajām aviācijā. Lai gan tas laiks, kad biļete maksāja vienu centu, diemžēl, ir pagātne, tomēr arī tagad var “izķert” biļetes, kas lētākas par desmit eiro. Bieži vien šīs lidsabiedrības piedāvātās cenas ir vairākkārt lētākas, nekā to piedāvā pilna servisa pārvadātāji.

2. Maksā par to, ko vēlies saņemt

Ja gribi ietaupīt, nepērc ekstras – iztiec ar mazo rokas bagāžu, iečekojies internetā, sēdi, kur sistēma tevi ieliek. Bet pilna servisa lidsabiedrības cenā iekļauj lielāku bagāžu, iečekošanos lidostā un dažas pat vēl arī ēdienu.

3. Saņem to, par ko samaksā

Jārēķinās. ,ka nekad nesaņemsi ekstra pakalpojumus par baltu velti. Bet, ja jau pašā sākumā esi gatavs šādam ekonomiskajam lidojumam, tad to var uztvert kā plusu. It īpaši, ja lidojuma ilgums nepārsniedz divas stundas.

4. Tā gandrīz vienmēr ir iespēja

Atšķirībā no daļās tradicionālo lidsabiedrību, kurām bāze ir vienā vai divās savas valsts pilsētās, tad “Ryanair” ir bāzes visā Eiropā, un tā lido uz vairāk nekā 230 lidostām. Un šī lidsabiedrība fokusējas uz lidojumiem no punkta A uz punktu B.

5. Kājām vietas ir gana

“Ryanair” lidmašīinā “Boeing 737-800” ir 189 sēdvietas, bet katrā no “737 MAX” lidmašīnām ir par astoņām sēdvietām vairāk. Tomēr sūdzēties par vietas trūkumu kājām gan nevajadzētu. Bet, ja kāds to tomēr uzskata par lielu mīnusu, tad var piemaksāt un izvēlēties sēdvietas pie avārijas izejas, kur ir vairāk vietas kājām.

6. Rītos un vakaros lidojumi palikuši mierīgāki

Ja dienas laikā “Ryanair” salona apkalpe nemitīgi kaut ko paziņo, mēģinot nopārdot kafiju, ūdeni, sendvičus, lētākas smaržas vai loterijas biļetes, pēdējā laikā šādi paziņojumi agrajos rīta reisos un vēlos vakaros atskan aizvien retāk. Līdz ar to pasažieriem vairs nav jāmostas ik pa desmit minūtēm, lai klausītos kādu jaunu paziņojumu.

7. Galamērķī nokļūsiet laikā

Ja esat lidojuši ar “Ryanair”, tad esat ievērojuši, ka, nolaižoties laikā, atskan priecīgas trompetes skaņas. Tās liecina, ka lidmašīna ir ieradusies galamērķī paredzētajā laikā vai pat ātrāk. Un, lūk, 2019. gadā “Ryanair” veica 837 703 lidojumus, bet trompetes skaņas atskanēja 92% no tiem. Bet 2021. gadā no 339 858 reisiem 96% ieradās laikā.

8. “Ryanair” ir jauna flote

Tieši tā! Lidsabiedrības flotes vidējais vecums ir 9,1 gads, un flote ik gadu kļūst aizvien jaunāka.

9. Augsts drošības līmenis

Starp citu, šajā ziņā lidsabiedrībā neskopojas un tērē naudu. Pēc ASN aviācijas datiem, “Ryanair” nekad nav piedzīvojusi letālu negadījumu vai incidentu, un darbības laikā reģistrēts tikai viena korpusa zaudējums.

10. Eiropas tīrākā un zaļākā lidsabiedrība

Kā jau minēts, “Ryanair” ir viens no jaunākajiem avioparkiem Eiropā, un jaunās lidmašīnas patērē mazāk degvielas un rada mazāk emisiju.

Tāpat “Ryanair” mērķis ir līdz 2025. gadam 100% atbrīvoties no vienreizlietojamās plastmasas savos lidojums, bet līdz 2030. gadam savā darbībā izmantot 12,5% ilgtspējīgas degvielas, kā arī samazināt CO2 emisijas uz vienu pasažieri.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 03.05.2024 Gardēžu vakariņas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
2.maijā plkst.19.00 Valmiermuižas alus virtuvē gardēžu vakariņas “Alus garšu precināšana” kopā ar viesšefpavāru Dzintaru Kristovski un Aigaru | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 04.05.2024 Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28489494sec.