«airBaltic» jūlija pieprasītākie galamērķi no Rīgas

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņojusi, ka pieprasītākie galamērķi no Rīgas jūlijā bijuši Londona, Nica un Cīrihe. Šie galamērķi ir populāri gan atpūtas, gan komandējumu vajadzībām, jo lidsabiedrība pasažieriem piedāvā plašu ceļojumu iespēju klāstu un elastīgus lidojumu grafikus.

Lielbritānijas dinamiskā galvaspilsēta Londona ceļotājiem piedāvā daudzveidīgus rajonus, izcilus kultūras objektus un bagātu vēsturi. airBaltic lidojumus uz Londonas Getvikas lidostu veic katru dienu līdz pat diviem reisiem dienā, pasažieriem ceļā pavadot vien 2 stundas un 50 minūtes.

Izbaudiet pilsētu, kurā nemanāmi saplūst pludmales klusums un kultūras izsmalcinātība – airBaltic ar četriem lidojumiem nedēļā piedāvā nesteidzīgu un elegantu franču dzīvesveidu Nicā, kas atrodas tikai 3 stundu ilga lidojuma attālumā.

Cīrihe apvieno inovācijas, mantojumu un skaistumu, piesaistot apmeklētājus ar savu šarmu un ainavām. Izbaudiet šo valdzinošo pilsētu Šveicē, jo airBaltic no Rīgas uz Cīrihi piedāvā tiešos lidojumus katru dienu, nodrošinot ērtu nokļūšanu.

Papildus šiem galamērķiem airBaltic lidojumi uz Minheni, Stokholmu, Parīzi un Vīni jūlijā arī bijuši starp iecienītākajiem maršrutiem no Rīgas.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 100 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.83457589sec.