Pirmais tiešais lidojums no Rīgas uz Šrilanku jau 25. decembrī

Sekojot pieaugošajam pieprasījumam pēc eksotiskiem atpūtas galamērķiem, ar pirmo tiešo reisu no Rīgas lidostas tūroperators Join UP! Baltic sāk piedāvāt jaunu ceļojumu galamērķi - Šrilanku no 25.decembra. Lidojumu uz Matales lidostu veiks aviokompānija "SkyUp Airlines", un tas ceļotājiem būs īsākais pieejamais lidojums uz eksotisko salu no Rīgas. 

Lidojuma ilgums ir 12 stundas un 10 minūtes,  ar tehnisko nosēšanos degvielas uzpildei Bahreinā, pasažieriem neizkāpjot no lidmašīnas. Matales lidosta atrodas salas dienvidos, kur atrodas lielākā daļa nozīmīgāko apskates objektu, piemēram, Jalas nacionālais parks, Ādama smaile un Deviņu arku tilts.   

"Novērojam, ka šajā ziemā pieaug pieprasījums pēc eksotiskiem galamērķiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, sevišķi Ziemassvētku laikā, kad lielākā daļa ceļojumu uz citām valstīm jau ir izpārdoti. Reaģējot uz šo pieprasījumu, sākam piedāvāt ceļojumus uz Šrilanku arī no Rīgas - esam vienīgie, kas nokļūt Šrilankā piedāvā bez pārsēšanās un visīsākajā laikā. Nokļūt pasaules otrā malā 12 stundu laikā un baudīt bagātīgo eksotiku, ko nelielā sala piedāvā, ir labākais piedzīvojums, ko uzdāvināt sev un ģimenei Ziemassvētkos. Turklāt cenas ziņā šī ir pieejama eksotika, ” saka Sabina Saikovskaja, Join UP! Baltic vadītāja. 

Šrilanka tās pieejamības dēļ ir viens no visiecienītākajiem eksotiskajiem galamērķiem, ko jau 12 gadus piedāvā tūroperators Join UP!TM citos tirgos. Tūroperatora statistika rāda, ka ceļotāji Šrilankā atgriežas vēl trīs reizes. 

Šrilanka - sala, kas pazīstama kā Indijas okeāna pērle, ir aptuveni tikpat liela kā Lietuva, tās platība ir aptuveni 65 000 kvadrātkilometru. Tā piedāvā bagātīgu kultūras un dabas dažādību, ko nevar atrast pat valstīs ar desmit reizes lielāku teritoriju.  

Šrilanka ir slavena ar sešām UNESCO aizsargājamām kultūras mantojuma vietām, tostarp seno Sigīrijas pilsētu, Galles vecpilsētu, Kandi un Anurādhapūras svētajām pilsētām, Dambullas zelta templi, kurā atrodas vairāk nekā 150 budistu statujas. Tajā ir 14 nacionālie parki un 16 tikai Šrilankā sastopamie zīdītāji, tostarp Šrilankas zilonis. Tajā audzē arī slaveno Ceilonas tēju. Indijas okeāna pērle, iespējams, ir viena no fotogēniskākajām vietām uz Zemes - tās ainavā raksturīgas Ceilonas tējas plantācijas un rīsu lauki, neskartas balto smilšu pludmales, zilais okeāns, savvaļas tropu meži un ūdenskritumi. Tajā pašā laikā šis eksotiskais galamērķis ir pieejams par pieņemamu cenu un tagad - arī viegli sasniedzams ar vienu lidojumu. Šrilankā visu gadu ir silti un vasarīgi laikapstākļi - dienas temperatūra dienvidu piekrastes apgabalos vidēji ir aptuveni 28-30 grādi, bet ūdens temperatūra - aptuveni 25 grādi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4974699sec.