airBaltic uzsāks lidojumus uz Arhangeļsku [1]

03.07.2010 Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic uzsāks lidojumus no Arhangeļskas Krievijā uz Rīgu, lai nodrošinātu ērtus savienojumus uz un no Rietumeiropas, Skandināvijas, Vidusjūras reģiona un Tuvajiem Austrumiem.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: "airBaltic turpina paplašināt savu maršrutu tīklu Krievijā. Ceļotāji no Arhanģelskas varēs ērti lidot uz tādām vietām kā Barselona, Parīze, Londona, Ženēva, Berlīne un Milāna. Savukārt pasažieri no 80 pilsētām Eiropā un Tuvajos Austrumos caur Rīgu varēs nokļūt Arhangeļskā biznesa vai tūrisma nolūkos."

Lidojumi no Rīgas

Lidojumu dienas

Sākuma datums

Cena (ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem)*

Arhangeļska (Krievija)

1,6 (no Rīgas)

2,7 (no Arhanģelskas)

3. jūlijs

EUR 79/LVL 56

* Zemākā pieejamā cena internetā – www.airbaltic.com.

airBaltic lidojumus no Rīgas uz Arhangeļsku izpildīs divas reizes nedēļā pirmdienās un sestdienās, savukārt no Arhangeļskas uz Rīgu lidojumi tiks piedāvāti otrdienās un svētdienās. Aviokompānija lidojumu izpildīs ar Boeing 737 tipa lidmašīnu un tā ilgums būs divas stundas un 35 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no 56 latiem (79 eiro), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā http://www.airbaltic.com/.

Krievijā airBaltic piedāvā lidojumus uz un no Maskavas, Sanktpēterburgas, Kaļiņingradas, Pleskavas un Arhangeļskas. No bāzes Rīgā airBaltic piedāvā lidojumus uz 80 pilsētām. No katras no šīm pilsētām aviokompānija caur airBaltic centrālo lidostu Rīgā piedāvā ērtus savienojumus uz pilsētām Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Gaida 04/29/2010 10:54 Lieliski! Ne tikai Skandināvijā ir skaisti ziemeļi. Manuprāt, arī šobrīd no A. ir daudz labu iespēju apskatīt Mazos Korelus (lielāks komplekss kā Kiži), Pikasovu, Lavļu, tikt līdz Solovkiem un Kižiem. Nenožēlosiet.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 11.05.2024 Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 12.05.2024 Māmiņu dienas šokolādes meistarklase Tukuma TIC
Par godu Māmiņdienai Šokolādes muzejs Pūrē piedāvā ekskursiju ar meistarklasi - 12.maijā pulksten 12:00 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Kaļķu vārti
,


Biznesa augstskola Turība
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92103195sec.