airBaltic piedalās Ēnu dienā 2011

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic piedalās Ēnu dienā 2011 un piedāvā iespēju sekot tādu profesionāļu kā pilota, stjuarta, inženiera un aviācijas tehniķa ikdienas darbam.

airBaltic personālvadības viceprezidente Daiga Ērgle: “Šogad airBaltic tika atzīta par iekārotāko darba devēju valstī. Ēnu diena nodrošina reālu iespēju jaunajiem talantiem vienu dienu sekot līdzi profesionāļu darbam aviokompānijā airBaltic.”

Šogad tie skolēni, kas tiks izvēlēti no simtiem kandidātu, iegūs iespēju sekot pilota, stjuarta, inženiera, aviācijas tehniķa, biļešu tirdzniecības speciālista, kā arī prezidenta un izpilddirektora darbam.

Uz vakancēm potenciālās ēnas var pieteikties projekta mājas lapā www.enudiena.lv. Šogad aviokompānija izveidojusi arī īpašu „Zelta vakanci”. Lai uz to pieteiktos, pretendentiem jāsagatavo video vai videoprezentācija par airBaltic, jāievieto Youtube, jāpiesaka sava dalība [email protected] līdz 11.februārim un jāveicina, lai video noskatās iespējami daudz Youtube lietotāju. Vislabākā rezultāta ieguvējs varēs izvēlēties ēnot jebkuru no airBaltic piedāvātajām vakancēm un balvā saņems lidojumu divām personām uz jebkuru airBaltic tiešo lidojumu galamērķi Eiropā, Tuvajos Austrumos vai NVS valstīs.

Pērn airBaltic piedāvāja 6 ēnu vakances, uz kurām saņēma 274 pieteikumus, un airBaltic kļuva par vispieprasītāko darba devēju Ēnu dienā 2010.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.40906096sec.