Piloti un stjuartes ir seksīgākie tūrisma jomas darbinieki [1]

Kurai profesiju grupai tūrismā jūsuprāt piemīt vislielākais erotiskais starojums? Rezultāts – abu dzimumu pārstāvji labprāt ielaistos nelielā flirtā augstu virs mākoņiem. 46 procenti vīriešu atzina, ka viņiem visatraktīvākās liekas skaistas stjuartes, savukārt 11 procenti aptaujāto dāmu labprāt ļautos atvaļinājuma flirtam ar lidmašīnas pilotu.

Šādus rezultātus interneta aptaujā ieguva Vācijas populārākais lidojumu un viesnīcu meklēšanas portāls swoodoo. Aptaujā piedalījās 1000 personas, kas izmanto portāla pakalpojumus.

Viedokļi par citu tūrisma jomas darbinieku seksapīlu sievietēm un vīriešiem drīzāk atšķīrās. Kamēr sievietes par piemērotāko kandidātu atvaļinājuma flirtam atzina minimāli ģērbtu burāšanas vai tenisa instruktoru, vīrieši, kā jau minēts, pārliecinoši dotu priekšroku stjuartēm. Toties, ja aiz bāra letes dzērienus jauc patīkama izskata bārmenis vai bārmene, abu dzimumu pārstāvji ir gatavi glāzītē ieskatīties pārāk dziļi. „Ja dzērienus pasniedz skaista viesmīle, atvaļinājumā biežāk iedzeršu vienu kokteili par daudz”, atzina 14 procenti vīriešu. 11 % atzina, ka vienmēr ir patīkami, ja braukt ar vējdēli apmāca knapi ģērbta skaista instruktore, bet deviņi procenti atbildēja, ka īpaši pievilcīgas viņiem šķiet viesnīcu istabenes. Pilotes šikā uniformā un pludmales glābējas seksīgā tērpā šķiet pievilcīgas pieciem procentiem vīriešu.

Viegli ģērbti vīrieši – tūrisma jomas profesionāļi savukārt atrodas sieviešu pievilcīgāko profesiju saraksta augšgalā. Vairā nekā puse (52 %) atzina, ka vienmēr pievērš uzmanību labi trenētiem sporta vai burāšanas instruktoriem. Arī 14 procenti sieviešu gatavas bārā pasūtīt lieku dzērienu, ja vien bārmenis ir pievilcīgs, bet 11 no simts sievietēm neatteiktos no flirta lidmašīnas pilota kabīnē. Turpretim stjuarti vīrieši šādu labvēlību nebauda – tikai vienam procentam aptaujāto sieviešu stjuarti vīrieši šķiet seksīgi, bet vismazākās izredzes ir viesnīcu direktoriem un pludmales glābējiem. Neviena no aptaujātajām sievietēm neatzīmēja apstiprinoši izteikumu „Pludmales glābējs vai baseina uzraugs drīkst mani „glābt” no ūdens jebkurā laikā”.

Deviņi procenti sieviešu gan aptaujā demonstrēja pilnīgu uzticību: „Es ceļoju kopā ar partneri, tāpēc flirts ar tūrisma jomas darbiniekiem man nav ne prātā”. Turpretim 13 procenti atzīmēja atbildi: „Ja pretējā dzimuma pārstāvis man patīk, es neesmu pret flirtu atvaļinājuma laikā, neatkarīgi no darba, ko šis cilvēks dara”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 01/03/2012 13:10 un dzelzceļa bufetnieces?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46734309sec.