Sēdus un acīm vaļā! – nakšņošana šajās lidostās nav patīkama: TOP 10 [1]

Nereti, ceļojot ar lidmašīnu, gadās tā, ka viens lidojums beidzas vēlu vakarā, bet nākamā lidmašīna ir tikai nākamajā dienā, tāpēc ceļotājam nākas nakšņot lidostā. Ik gadu interneta lapā sleepinginairports.net tiek apkopoti ceļotāju viedokļi par nakšņošanai nepiemērotākajām lidostām pasaulē.

Krēsli ar roku balstiem, netīras tualetes, neatsaucīgs vai pat krimināls lidostas personāls: tie ir tikai daži trūkumi, uz ko norāda ceļotāji, kas bijuši spiesti nakti pavadīt lidostā.

10. Los Angeles International ASV ir viena no pasaules lielākajām lidostām. Diemžēl superlatīvi, raksturojot nakšņošanas apstākļus Losandželosas lidostā, jāvērš uz negatīvo pusi: lidosta bieži ir pārpildīta arī naktīs, trūkst sēdvietu, drošības dienesta personāls ir izteikti nedraudzīgs, tualetes netīras, trūkst norādes, un arī ēdināšanas piedāvājums ir dārgs un nekvalitatīvs.

9. Paris Charles de Gaulle jau gadiem tiek atzīta par vienu no pasaules nepiemērotākajām viesnīcām pārnakšņošanai starp lidojumiem. Galveno kritiku Parīzes lielākā lidosta nakšņotāju vidū izpelnījusies ar nedraudzīgu personālu, sliktu organizāciju, nepietiekamu labierīcību skaitu un sliktu ēdināšanas servisu, kā arī daudzajiem bezpajumtniekiem, kas apsēduši lidostu.

8. Pisa International Airport prasa īpašu drosmi no nakšņotāja. Proti, šī lidosta naktī no vieniem līdz četriem rītā tiek slēgta, un nelaipnais drošības dienests nakšņotājus nereti vienkārši izmet aiz durvīm.

7. London-Luton Airport ir neliela lidosta uz ziemeļrietumiem no Londonas, kas apkalpo lētās lidsabiedrības un čārterreisus, bet nav tipiska tranzīta lidosta. Sēdvietu ir maz, labierīcības – visai katastrofālā stāvoklī, tāpēc no nakšņošanas šai lidostā patiešām labāk izvairīties! Tie, kas spiesti tur nakšņot, parasti guļ uz grīdas.

6. Frankfurt-Hahn agrāk bija militārais lidlauks, tagad to izmanto lētās lidsabiedrības. Netīras grīdas un nepietiekams sēdvietu daudzums ir galvenie pārmetumi Frankfurtes-Hānas lidostai.

5. Kiew-Boryspil piekto vietu sarakstā noteikti nodrošina ceļotāju agrāko gadu pieredze, jo pēdējā gada laikā, gatavojoties Eiropas futbola meistarsacīkstēm, Ukrainas galvaspilsētas lidosta piedzīvojusi pamatīgas pārmaiņas. Agrāk tai pārmeta sēdvietu trūkumu, krēslus ar roku balstiem, kas neļauj ērti gulēt, netīras tualetes un nelaipnu personālu.

4. Bergamo Orio al Serio lidostā nakšņotāji gan spēj atrast mierīgu stūrīti, kur apgulties uz grīdas un pasnaust, tomēr viņu miers nekad nav ilgs, jo lidostas drošības personāls nogurušos ceļotājus bez žēlastības dzenot ārā no starptautiskās lidostas, kas atrodas uz ziemeļaustrumiem no Milānas.

3. Reykjavik-Keflavik – laimīgs var justies ceļotājs, kam ir iespēja nākamā lidojuma laiku sagaidīt tikai 20 minūšu attālajā Zilajā Lagūnā! Tie, kas nakti pavada lidostā, ziņo, ka pat vasarās naktīs ir ļoti auksti. Taču tas nav vienīgais iemesls, kāpēc Islandes galvaspilsētas lidosta ierindota trešajā vietā: nakšņošana lidostā vienkārši ir aizliegta, izvietotas piktogrammas, kas aizliedz lidostā gulēt. Ja drošībniekiem garastāvoklis bijis labāks, ceļotāji drīkstējuši palikt lidostas terminālā, bet tikai sēdus un ar vaļējām acīm.

2. Paris-Beauvais ir neliela lidosta apmēram 80 km uz ziemeļiem no Parīzes, un to izmanto galvenokārt lēto lidojumu lidsabiedrība Ryanair. Ja ielidojat jebkurā citā Parīzes lidostā un tālāk gaidāt lidojumu no Beauvais, labāk uz to doties pēdējā brīdī. Izlidošanas halle atgādina kempinga telti vai dārza paviljonu. Tomēr trakākais ir tas, ka lidosta ir slēgta no pl. 23 vakarā līdz pl. 6 no rīta, un visiem pasažieriem lidosta ir jāpamet. Nereti nākas dzirdēt, ka pasažieri nakšņojuši telefona būdiņās un krūmos pie lidostas.

1. Ninoy Aquino International Airport Manilā. Ja jums šai lidostā nākas uzturēties ilgāku laiku, jūs esat neapskaužamā situācijā! Ceļotāji apgalvo – tas ir jāpiedzīvo, lai vispār noticētu. Vietu trūkums, netīras tualetes, korupcija un cita veida noziedzība, ko turklāt piekopj arī lidostas drošības darbinieki, ar ieročiem rokās izspiežot naudu no tiem, kas vēlas atgriezties lidostas ēkā pēc vienas cigaretes izsmēķēšanas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 05/26/2012 21:11 Hānā nav ne vainas, izklāj avīzītes kādā stūrī un guli nost - ir nakšņots, blakus jau 2 naktis gulēja igaunīšu snowbordisti. Bergamo bija trakāk, uz gulēšanu lidostā tiešām nevarēja cerēt. Bet visiem gribētajiem tika dota iespēja pārlaist nakti blakus esošā angārā, kur bija dikti daudz krēslu, kas nebija piemēroti gulēšanai. Bet ja uz reisu ir jābūt 4 no rīta, tad nav variantu.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Europcar
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47727489sec.