Otro gadu pēc kārtas par sliktāko atzīst Manilas lidostu

Jau otro gadu pēc kārtas tūrisma portāla Sleepinginairports.net lietotāji par sliktāko pasaulē atzinuši Manilas lidostu Filipīnās, kas ir lielākā valstī.

SleepingInAirports.net veiktajā aptaujā Manilas lidostas 1. termināls atzīts par pašu sliktāko pasaulē, ņemot vērā lietotāju sniegtos vērtējumus vairākās kategorijas – komforts, ērtības, tīrība un klientu apkalpošanas kvalitāte.

Izvērtējot lidostu, lietotāji minējuši "pussagruvušu aprīkojumu", "negodīgus" lidostas darbiniekus (kā arī taksometru vadītājus), garas rindas un "rupju" darbinieku izturēšanos. Paši lidostas pārstāvji aptaujas rezultātus gan noraidījuši un apgalvojuši, ka pēdējā laikā veikti vairāki uzlabojumi.

Manilas lidostas 1. termināls, kurš ir vecākais lidostā, būvēts pirms 32 gadiem. Turklāt lidostas paredzētā kapacitāte ir sešarpus miljoni pasažieru gadā, tomēr pērn tā uzņēma vismaz astoņus miljonus ceļotāju.

Kā otrā nepatīkamākā nosaukta Bergamo lidosta Itālijā. Kāds no aptaujātajiem izteicies, ka šeit "ļaudis klīst apkārt bez T-krekliem vai kurpēm – gluži kā mājās, turklāt tas, šķiet, nevienu neinteresē".

Sliktāko lidostu topa trešajā vietā ierindota Kolkatas (agrāk Kalkuta) lidosta (Indija), kam seko Islāmābāda (Pakistāna), Parīzes Buvē lidosta (Francija), Čennai lidosta (Indija), Frankfurtes-Hānas lidosta (Vācija) un Mumbajas lidosta (Indija). Savukārt par labākajām respondenti atzinuši Singapūras Čangi, Seulas Inčeonas, Amsterdamas Šipholas, Honkongas un Helsinku Vantā lidosu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49988794sec.