Atbildes uz četriem ceļotājus interesējošiem jautājumiem par lidostas drošību

Nav iespējams izvairīties no turbulences lidojuma laikā, taču problēmas, kas varētu rasties pirms pacelšanās, iespējams pārvarēt visai viegli. Ceļojumu sezona ir pilnā plaukumā, tādēļ sniedzam dažus padomus, kā ātrāk un bez problēmām tikt cauri reģistrācijai un drošības pārbaudēm.

Esmu diezgan neapmierināts ejot cauri ķermeņa skeneriem. Ko es varu darīt?

Jūs vienmēr drīkstat izteikt savu viedokli par radiācijas ietekmi uz jūsu ķermeni. Transporta drošības administrācija (TSA) ir uzlabojusi ķermeņa skenerus tā, lai tie nolasa tikai to, kas atrodas jums zem drēbēm, piemēram, apslēptos objektus. Tie iezīmē tikai līnijas, tāpēc nav jāuztraucas, ka redzams ir viss. Turklāt - šo programmu izmanto arvien vairāk lidostās.

Vai man joprojām būs jānovelk apavi?

Jā, pagaidām, taču TSA paziņoja, ka no septembra bērni līdz 12 gadu vecumam varēs nevilkt nost apavus, dodoties cauri skeneriem. Iespējams, būsiet jau pamanījuši "uzvedības pārbaudes policistus", kas runā ar pasažieriem pirms iekāpšanas lidmašīnā, meklējot indikatorus aizdomīgai uzvedībai.

Atklāti sakot, izklausās, ka tas lietas tikai sarežģīs, nevis atvieglos.

Tā ir taisnība, noteikumi mainās bieži un bez iepriekšēja brīdinājuma. Nesen iznāca pēdējās minūtes brīdinājums, kas pieprasīja papildus pārbaudi tukšiem termosiem un kafijas krūzēm. Kopumā, visvairāk pazīstamās prasības nav mainījušās: izņemt datoru no datorsomas, šķidrumu ierobežojumi, apavu novilkšana un tā tālāk. Bet pirms nākamreiz lidojat, noteikti iesakām pārbaudīt TSA mājaslapu, vai nav parādījušies kādi jaunumi.

Vai ir vēl kādi ieteikumi laika ietaupīšanai drošības pārbaužu laikā?

Reģistrējieties tiešsaistē un izdrukājiet biļeti jau mājās, vai aizsūtiet to uz savu mobilo telefonu. Ja reģistrējieties tiešsaistē, varat pieteikt arī savu bagāžu laicīgi, lai nav jāstāv garās rindās uz to pārbaudi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12328196sec.