Apceļo dzimto zemi dzelzceļnieciskā atmosfērā

2011. gada 21. un 28. maijā SIA "Gulbenes-Alūksnes bānītis" sadarbībā ar a/s "Pasažieru vilciens" rīkos saskaņotos, tematiskos braucienus no Rīgas līdz Gulbenei, Stāmerienei un Alūksnei.

2011. gada 21. un 28. maijā visiem interesentiem būs iespēja pavadīt brīvdienu dzelzceļnieciskā atmosfērā apciemojot vienu no nozīmīgākajiem tūrisma objektiem Vidzemē – kultūrvēsturisko muzejdzelzceļu „Gulbenes-Alūksnes bānīti”.

A/s "Pasažieru vilciens" organizētais dīzeļvilciens no Rīgas uz Gulbeni aties plkst. 8:25 un Gulbenē pienāks plkst. 12:11. Pēc Bānīša šaursliežu dzelzceļa depo apmeklējuma un vizināšanos ar drezīnām, pasažieri Gulbenes stacijā varēs sēsties Gulbenes - Alūksnes bānītī, kas atiet plkst. 13:00.

Papildus braucienam dīzeļvilcienā un šaursliežu dzelzceļā, tūristi varēs doties speciāli organizētās ekskursijās un apskatīt Vidzemes reģiona skaistākos objektus gleznainās Stāmerienas apkārtnē vai Bībeles tulkotāja Ernesta Glika pilsētā Alūksnē.

Pēc ekskursijas pasažieri ar Bānīti varēs nokļūt Gulbenē un ar dīzeļvilcienu Gulbene – Rīga atgriezties mājās.

Plašāka informācija pa tālruņiem 20228884; 64473037 vai e-pastu [email protected], kā arī www.banitis.lv.

Līdzīgs brauciens norisinājās šī gada 14. maijā, kad a/s "Pasažieru vilciens" kopā ar Latvijas Kultūras akadēmiju, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju, Latvijas Mākslas akadēmiju un SIA „Gulbenes – Alūksnes bānītis” rīkoja reisu Rīga-Gulbene-Kalniena "Kultūras pastaiga Nr.3 - Gaismas ceļš". Braucienā ar bānīti no Gulbenes līdz Kalnienai pasažieri varēja iestiprināties bāra vagonā, bet par humora devu rūpējās bānīša bufetnieces. Savukārt Kalnienā viesus sagaidīja laupītāji ar savu tradicionālo laupītāju putru un pēc iestiprināšanās viesi devās apskatīt Viktora Ķirpa Ates muzeju. Kopumā ar Gulbenes – Alūksnes bānīti 14. maijā izbrauca ap 300 pasažieri.

Atgādinām, ka bānītis visu gadu kursē katru dienu un tiem, kas nevarēs piedalīties sestdienas braucienos, piedāvājam pavizināties ar Bānīti kādā citā reizē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Gulbenes novada TIC
,


Alūksnes TIC
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.73118401sec.