Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīst Melnkalni: Vietas klusākai atpūtai - Petrovaca, Čanja un Perasta

Infotūre, ko organizē tūroperators “Coral Travel Latvia”, ir lieliska iespēja iepazīt Melnkalni visā tās krāšņumā. Šī valsts nav tikai tusiņu vieta Budva, kas piemērota izklaides un cilvēku jūras cienītājiem, bet šajā burvīgajā valstī ir vietas, kur apmestiem tiem, kuriem tīk klusāka un pat intīmāka atmosfēra.

Petrovaca

Petrovaca atrodas vien apmēram 20-25 minušu braucienā no tusiņu pilsētas Budvas. Ciematiņš nav liels, bet gana mīlīgs. Īpaša, pat romantiska noskaņa rodas, pastaigājoties pa promenādi. Dienas laikā var aplūkot mazos veikaliņus, kas piedāvā pilnīgi citas preces, nekā ierastie lielveikali, bet vakaros vilina romantiskie restorāni. Un, protams, dzidrais Adrijas jūras ūdens un burvīgie kalnu skati.

Aktīvākiem cilvēkiem gan neliela vilšanās jau ap pusnakti, kad restorāni un krodziņi ver ciet savas durvis, jo, ja ir vēlme turpināt uzdzīvi, tad jādodas uz Budvu. “Jūs, ko, šeit ir ģimenes atpūtas vieta!” norādīja kāds mazliet saīdzis bārmenis, kad taujājām, kur var uzdejot.

Petrovacā apskatījām vairākas viesnīcas, un īpaši gribas izcelt divas.

“Ami” 5*. Mūsdienīgā augstceltnē, kas no pirmā acu skatiena šķiet gluži kā dzīvojamā ēka, atrodas viesnīca “Ami”. 5* kategorija tai nav iedota nejaušības dēļ – naktsmītne ir jauna, numuriņi plaši un gaiši, viesnīcai ir arī savas baseins, bet līdz pludmalei apmēram trīs minūšu gājiens. Viesnīca piemērota gan pārīšiem, gan ģimenēm ar bērniem.

“Monte Casa” 4* - stilīga viesnīca, kuras darbinieki lepni stāsta, ka šeit atrodas labākais SPA komplekss. Diemžēl šo apgalvojumu vārda tiešā nozīmē pārbaudīt uz savas ādas neizdevās, bet viesnīca patiešām ir ar savu odziņu. Tā piemērota gan pārīšiem, gan arī darījumu braucieniem.

Čanja

Ja gribat patverties no visa un visiem, un kopā ar ģimeni doties atpūtas braucienā, kuras mērķis ir vairāk izklaidēt jauno paaudzi un pamielot acis ar kalnu skatiem, tad Čanja būs piemērota vieta. Bet, ja ir vēlme baidīt vakara pastaigas, pasēdēt krodziņos, tad priekšroka tomēr jādod citām viesnīcām.

Infortūres laikā Travelnews.lv pārliecinājās, ka Melnkalnē mazliet klibo piedāvājumi aktīvai atpūtai ar bērniem – proti, viesnīcu ar ūdens atrakciju parku, kur jaunajai paaudzei šļūkāt pa kalniņiem, ir gana maz. Bet tieši Čanjā atrodas viesnīca “Pearl Beach” 4*, kas nodrošina šādu piedāvājumu! Tiesa gan, esiet gatavi, ka baseinā plunčāsies vēl pārdesmit bērniņu, bet pludmalē būs palieli akmeņi. Un, jā, kādu brīdi jāsamierinās, ka tuvējā apkaimē ik pa brīdim skatam pavērsies ceļamkrāni – tiek celts liels viesnīcas komplekss, kurš gan šajā sezonā vēl savas durvis apmeklētājiem nevērs.

Perasta

Ja ir vēlme skatīties uz skaisto Kotoras līci, debešķīgām kalnu ainavām, baudīt smalkus restorānus un smalkas viesnīcas, tad jādodas uz Perastu. Šeit gan nebūs skaļas mūzikas un pludmaļu, bet gan luksusa viesnīcas!

Infotūres dalībniekiem bija fantastiska iespēja baudīt divas naktis viesnīcā “Heritage Grand Perast” 5*. Klasiskas luksusa klases viesnīca, kas piemērota turīgiem cilvēkiem – tādiem, kuri neprasīs atlaidi, bet jutīsies gluži kā augstmaņi. Laba apkalpošana, plaši numuriņi, un tas viss vēsturiskā ēkā! Un, protams, fantastiskas a la carte brokastis, kas pārspēj visas cerības!

Starp citu, kamēr tur viesojāmies, viesnīcā kāzas svinēja kāds pārītis no ASV, pulcinot simtiem viesu. Kāzas pārspēja pat tās, ko redzam Holivudas filmās!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.86173201sec.