Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīst Melnkalni: TOP5 luksusa viesnīcas

Lai gan Melnkalne ir gana demokrātisks galamērķis, kur jābauda daba, tomēr pamazām šajā valstī uzrodas aizvien vairāk luksusa klases viesnīcas. Daudzas no tām ir gana izsmalcinātas. Ne velti, kā jau Travelnews.lv rakstīja, dzīvojot vienā no 5* viesnīcām Perastā “Coral Travel Latvia” rīkotās infotūres laikā, kļuvām par lieciniekiem izsmalcinātām amerikāņu kāzām...

Travelnews.lv publicē savu luksusa viesnīcu TOP, kas, iespējams, atšķiras no citiem. Bet te vietā piebilst, ka pilnīgi visas Melnkalnes viesnīcas nemaz neredzējām! Un to nemaz nebūtu iespējams izdarīt! Kā nekā valsts dzīvo tieši, pateicoties tūrismam!

1. “Regent Porto Montenegro” 5*

Izsmalcinātā viesnīca atrodas Tivatā, jaunizveidotā kvartālā, kurš gan vēl top. Viesnīcai ir trīs ēkas, un no tām paveras burvīgs skats uz jahtu ostu! Tik burvīgs, ka brīžiem piemirsām, ka esam Melnkalnē, nevis, piemēram, Montekarlo! Viesnīcas istabas ir ļoti plašas – klasika! Tuvumā gan nav pludmales, bet ir skaisti baseini.

Šī viesnīca piemērota turīgiem klasikas cienītājiem, kuri zina, ko nozīmē eleganta atpūta!

2. “Nikki Beach” 5*

Tivata pārsteidz ar vēl vienu kūrortviesnīcu – “Nikki Beach” 5*. Viennozīmīgi “luxury” klases viesnīca! Un tā arī maksā tieši tik, cik par savu atpūtu maksā “luxury” atpūtas cienītāji – proti, viena no dārgākajām visā Melnkalnē!

No istabiņām paveras burvīgs skats uz līci. Un, ja apmācies laiks, no numuriņa pat var neiet ārā – tas ir tik plašs, ka tajā pat var apmaldīties! Bet skapju istabā ir tik daudz, ka, šķiet, var izvietot visu savu iedzīvi, ne tikai ceļojuma lietas.

Galdā šeit ceļ izsmalcinātus ēdienus un dzērienus. Viesnīca, kurā mitināties ir bauda.

3. “Heritage Grand Perast Rixos” 5*

Skaistajā Perastas ciemata sirdī ir atrodama šī viesnīca. Izsmalcināta, klasiska, un tieši tur redzējām amerikāņu kāzas, kādas parasti var redzēt tikai filmās...

Arī dzīvošana šajā naktsmītnē ļāva nedaudz iejusties augstmaņa lomā – burvīga apkalpošana, skaistas istabiņas. Tik viena maza nelaime – reti kurā istabiņā ir balkons, kurā nesteidzīgi malkot kafiju, raugoties uz Kotoras līci.

4. “Lazure” 5*

Herceg Novi, tuvāk Bosnijai un Hercegovinai, kā arī Horvātijai, atrodas greznā “Lazure” viesnīca. Divas ēkas – viena ar vēsturisku auru, otra – jauni uzbūvēta, bet paturot klasiskās vērtības. Tā vien gribējās šeit pabūt ilgāk!

Turpat pie viesnīcas arī oļu pludmale. Cenā iekļautas arī saules gultas un saulessargi. Bet, ja vēlme pagulēt uz mīkstas saules gultas smiltiņās, tad jāpiemaksā – nieka 100 eiro par dienu.

5. “Splendid Conference & Spa Resort” 5*

Varbūt ne gluži “luxury” viesnīca, bet gauži tuvu šim līmenim! Atrodas Bečiči – vien divu kilometru attālumā no tūristu dzīvelīgās sirds Budvas. Viesnīca atrodas pašā jūras krastā, tai ir sava privātā pludmale. Izsmalcināti restorāni, gaumīgas istabas un burvīgs skats uz jūru un kalniem – tā ir šīs viesnīcas vizītkarte.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46719313sec.