Iedvesma, draudzība un piedzīvojumi: slavenā aktiera Džeisona Mamoa dokumentālais seriāls «Klejojumos»

Skatītajiem Latvijā ir pieejams jauns  slavenā aktiera Džeisona Mamoa (Jason Momoa) dokumentālais seriāls “Klejojumos”. “HBO” seriāls ir vizuāli iespaidīgs dokumentālais piedzīvojums, kurā skatītāji aicināti sekot līdzi Dž. Momoa ceļojumam Amerikā, aktierim atklājot mākslas pasauli, dodoties piedzīvojumus, veidojot jaunas draudzības un iedziļinoties amatniecības pasaulē. Dokumentālais seriāls astoņās sērijās skatītājiem ir pieejams jau tagad un kulmināciju piedzīvos 29.februārī. 

Seriālu radījis pats Dž.Mamoa - aktieris ir viens no režisoriem un izpildproducentiem. Līdzrežisora un izpildproducenta pienākumus veica Braiens Mendoza (Brian Mendoza), izpilproducenti - Kails Vīlers (Kyle Wheeler), Džeisons Mendoza (Jason Mendoza) un Parisa Herberta-Teilore (Paris Herbert-Taylor).

Seriāla pirmajā sērijā Džeisona piedzīvojumi sākas ar iedvesmas smelšanos no leģendāriem kalnu kāpējiem un viņu vēsturiskajiem sasniegumiem. Otrajā sērijā aktieris satiek savu elku un radošās iedvesmas avotu, slaveno fotogrāfu Todu Hido (Todd Hido).

Kopā ar Jeremiju Armentu (Jeremiah Armenta) un Maksu Šafu (Max Schaef) seriāla trešajā sērijā Džeisons dosies ceļojumā, kura vadmotīvs ir draudzība un amatniecības burvība. Tikmēr ceturtajā sērijā skatītāji varēs vērot, kā aktieris apvieno spēkus ar mūziķi Lesu Kleipūlu (Les Claypool) un uzņēmuma “Fender's Master Builders” profesionāļiem, lai izveidotu unikālu ģitāru sēriju.

Ar mērķi radīt dažādus kinotēlus, Džeisons sadarbosies ar dažādiem māksliniekiem seriāla piektajā sērijā. Savukārt sestajā sērijā ceļojums aizvedīs Džeisonu pie Gibsona, kurš atjauno leģendārus mūzikas instrumentus, kuri saistīti ar mūziku, kas ir tuva viņam, un iepazīstinās Džeisonu ar to unikālajiem stāstiem.

“Klejojumos” septītajā sērijā slavenais aktieris pārvērtīs vēsturiskus transportlīdzekļus, tostarp 1920. gadu “Rolls Royce”, modernos elektromobiļos, cienot to pagātni, bet raugoties nākotnē. Seriāla pēdējā sērijā Džeisons Mamoa nonāk pie Svētā Grāla gabala, kura iedvesmots dosies ceļojumā ar mērķi atrast vēl citus unikālā artefakta gabalus.

Seriāls “Klejojumos” ir pieejama straumēšanas platformā “HBO”, nākamās paaudzes televīzijā “Go3”, “LMT Viedtelevīzijā” un “Tet TV+” izklaides platformās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43690014sec.