Travelnews.lv iesaka: Kā izvairīties no vasaras svelmes? Izbaudīt siltās zemes rudenī

Dienvideiropas valstis ziņo par jauniem karstuma rekordiem. Ceļotāji, nespēdami tikt galā ar laika apstākļiem, krīt ģībonī un atsakās no ekskursijām un atpūtas pludmalē, pavadot laiku viesnīcas istabās zem kondicioniera. Arī tūrisma eksperti sit trauksmes zvanus, prognozējot, ka ceļotāju paradumi karstuma dēļ strauji mainīsies – priekšroka tiks dota ceļojumiem pavasarī un rudenī.

Travelnews.lv, izvērtējot atpūtas iespējas, kas pieejamas no Rīgas, nāk klajā ar saviem TOP 3 vietu ieteikumiem, kur doties septembrī un oktobrī – karstums jau būs rimies, bet jūra vēl būs gana silta. Turklāt arī cenas vairs nav tik augstas, kā vasarā, kad lielākā daļa cilvēku ņem atvaļinājumu.

1. Antālijas piekraste, Turcija – atpūsties gribētājiem

Tiem, kuriem patīk zvilnēt pludmalē, sauļoties, baudīt gardu ēdienu – vārdu sakot, atpūsties uz pilnu klapi, septembrī un rudenī ieteicams doties uz Turciju, Antālijas piekrasti.

Cenas septembrī jau daudz pievilcīgākas – piemēram, 8. septembrī uz septiņām naktīm, gleznainajā Kemerā/Beldibi dzīvošana viesnīcā ar AI jeb “viss iekļauts”, izmaksā, sākot no 589. eiro par personu.

2. Melnkalne – ja vēlme atpūsties un izbaudīt krāšņo dabu

Arī Melnkalnē septembrī karstums jau būs rimies, bet ūdens temperatūra kristādzidrajā Adrijas jūrā ļoti piemērota peldēm. Turklāt, kad būs beidzies karstums, bez liekām raizēm varēs doties ekskursijās, iepazīt kalnus, gleznaino Kotoras līci, romantisko Perastu, dzīvelīgo Budvu, kā arī doties izbraukumā ar kuģīšiem.

Cenas, piemēram, ar izlidošanu 10. septembrī uz septiņām naktīm viesnīcā Petrovacā – no 539 eiro par personu. Tiesa gan, bez ēdināšanas.

3. Bodruma – atpūtas, vēstures un piedzīvojumu cienītājiem

Egejas jūras piekraste Turcijā šogad īpaši izpelnījusies ceļotāju ievērību. Ne tikai kā atpūtas galamērķis, bet arī kā interesanta apskates vieta ar lielu bonusu – ar vienu šāvienu divi zaķi, jeb iespēja daļu atvaļinājumu pavadīt Grieķijā! Ar kuģīti ļoti ātri sasniedzama Grieķijai piederošā Kosas sala!

Cenas, piemēram, ar izlidošanu 11. septembrī uz septiņām naktīm Bodrumas – Gumbetas reģiona viesnīcā ar AI jeb “viss iekļauts” – no 579 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12661195sec.