Ceļojuma iedvesmas no Instagram: kur doties nākamajā ceļojumā?

Apskatot ceļotāju portālus sociālajā tīklā instagram, rodas vēlme doties apskatīt pasauli. Šajā reizē piecas vietas uz kurām vēlētos doties apskatot @SpendLifeTraveling instagram kontu. No visām vietām un bildēm, kas ir publicētas šajā attēlā, tika izvēlētas piecas tās, kas ir populārākās un ieguvušas vislielāko instagram lietotāju skatījumu.

Bora Bora sala

Bora Bora sala ietilpst Franču Polinēzijas salu arhipelāgā un ir vulkāniska sala. Šeit ir iespēja apskatīt koraļļus un krāsainas zivtiņas, kas peld starp koraļļiem, skaistas nogāzes, hibiska ziedus un baltas smilšu pludmales, kuras apskalo smaragd zils ūdens. Sala ir kā paredzēta cilvēkiem, kas alkst divvientulību un iespēju romantiski pavadīt savas brīvās dienas. Romantiku šeit ir viegli izjust, to piedāvā kūrorti ar iespēju palikt ūdens villās (mājiņās, kas ir uzbūvētas virs ūdens) kur jūs neviens netraucēs, ja to nevēlēsieties. Iespēja izbaudīt skaisto lagūnu, kas aizsargā koraļļu rifu, nirt un apskatīt dzīvību, kas atrodas lagūnā.

Ghent

Ghent ir pilsēta Beļģijā, ļoti iespējams, ka pirmo reizi dzirdat par šo pilsētiņu, kas atrodas Beļģijas ziemeļrietumos. Tomēr šī ir ļoti skaista pilsētiņa, kas ir kultūras cents un studentu pilsēta, jo šeit atrodas Ghent universitāte. Ghent var apskatīt skaistas 12. gadsimtā veidotas ēkas un ieliņas. Pilsēta ir veidota kā ostas pilsēta un tādejādi šeit ir iespēja izīrēt laivas, lai apskatītu apkārtni no ūdens. Ja jums nepatīk liela drūzma un tūristu pūļi, tad šī ir tā vieta uz kuru jums jādodas, ja esat iecerējis doties uz Beļģiju. Ghent ir muzeji, kafejnīcas, bāri, viesnīcas, tādēļ ko darīt un apskatīt jums šeit būs ko.

 

Bali

Bali ir sala Indonēzijā, kas pazīstama ar vulkāniskas izcelsmes kalniem, plašajiem rīsu laukiem. Pasakainu vietu kur sērfot, nirt, nodarboties ar meditāciju un jogu. Bali ir skaista un bagātīga sala, kur tūristi un salas viesi tiek laipni un viesmīlīgi uzņemti. Šī ir viena no tūristu apmeklētākajām salām pasaulē un ļoti bieži iegūst ceļojumu balvas, par dažādiem sasniegumiem. Salā ir ļoti plašas iespējas: dažādi kūrorti, spa, iespēja pagaršot nacionālos ēdienus, izbaudīt savdabīgo dabu. Šeit jūs jutīsieties kā paradīzē, no kuras nevēlēsieties doties prom.

Venēcija

Venēcija atrodas Itālijā, Venēcija ir izveidota uz vairāk kā 100 nelielām saliņām, kuras ir savienotas ar vairāk nekā 400 tiltiņiem. Šī ir mīlestības, dzejnieku un mākslinieku pilsēta. Gar kanāla malām ir izveidoti dažādi celiņi, kas ļaus jums izbaudīt skaisto arhitektūru un sajust Venēcijas vēsmas. Kā arī šajā pilsētā ir ļoti garda kafija, ko noteikti vajadzētu nobaudīt un pēc tās doties uz gondolu, lai izbaudītu un apskatītu Venēciju no ūdens.

Chiang Mai

Chiang Mai atrodas Taizemē. Šajā pilsētā ir vairāk kā 100 budistu tempļu un daudzās vietās ir redzamas drupas un paliekas no dažādām celtnēm, arī tempļu. Chiang Mai pilsētiņa ir miera osta, kurā ir svaigs gaiss, ir ļoti zaļa pilsēta, neviens nekur nesteidzas, atšķirībā no Taizemes galvaspilsētas Bangkokas. Šeit jums ir iespēja atjaunot enerģiju, gardi paēst un doties klejojumos pa šo skaisto pilsētu. Chiang Mai ir izveidots Ziloņu dabas parks. Parks tika izveidots, lai glābtu ziloņu baru no malumedniekiem. Šajā parkā dzīvo ne tikai ziloņi, bet arī citi zvēri.  Kad nonākat parkā jums ir iespēja doties apskatīt ziloņus, protams, ne vienam, bet kopā ar kādu no parka darbiniekiem. Kā arī ja ir vēlme, jūs varat ziedot priekš parka labiekārtošanas un uzturēšanas, kā arī palīdzēt kā brīvprātīgais.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 03.05.2024 Gardēžu vakariņas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
2.maijā plkst.19.00 Valmiermuižas alus virtuvē gardēžu vakariņas “Alus garšu precināšana” kopā ar viesšefpavāru Dzintaru Kristovski un Aigaru | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 05.05.2024 4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Estravel Latvia
,


Nikos Travel
,


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17477393sec.