Tūrists Āfrikā cenšas papliķēt lauvu (video)

Vienalga cik bieži var brīdināt par to, ka savvaļas dzīvnieki ir bīstami un tos aiztikt vai kaitināt nevajadzētu, vienmēr atrodas kāds, kam dūšas ir par daudz. Viens no šādiem ir šī video galvenais varonis, kurš mēģināja lauvai "papliķēt" galvu.

Protams, šis stāsts beidzās laimīgi - neviens nav savainots vai vēl vairāk - saplosīts, taču šis video var kalpot kā brīdinājums citiem.

Safari braucieni ar džipiem pa Āfrikas savvaļu ir izplatīts izklaides veids Āfrikā - un tas arī palīdz tūristiem pa īstam iepazīt Āfrikas savvaļu. Tomēr, kā jau minēts - šādos braucienos nevajadzētu kļūt pārdrošiem un izaicināt savu likteni.

Video filmēts Tanzānijas Serengeti Nacionālajā parkā. Kā apgalvo eksperti, fakts, ka lauva apsēžas mašīnas ēnā, nekādā ziņā nenozīmē to, ka lauva ir miermīlīgs un izbaudīs glaudīšanu tik ļoti, ka nevēlēsies par pieskārienu sev, reaģēt kā to darītu savvaļas dzīvnieks. Konkrētajā gadījumā mašīnā esošajiem paveicies, jo lauva varētu viegli iekļūt automašīnā pa atvērto logu un pēc tam tad mašīnā esošajiem nebūtu kur "sprukt" - ņemot vērā, ka izkāpjot no mašīnas, apdraudējumu radītu citas lauvas.

"Mēģināt glaudīt, bakstīt vai vispār aiztikt savvaļas lauvu ir neiedomājami stulbi un iedomīgi no tūrista puses," par notikušo pauž parka pārstāvji, aicinot nevienu nekad tā nedarīt.

Video Youtube apskatīts vairāk nekā 1,7 miljonus reižu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.89463997sec.