Euronews: Nomainiet Sentropēzu un Amalfi pret Bodrumu

Turcijas kūrorts Bodruma piedzīvo šogad zelta mirkli, aizvilinot atpūtniekus no Sentropēzas un Amalfi pludmalēm un pērli Egejas jūras krastā – Bodrumu, vēsta Euronews.

Bodrumā šogad var izbaudīt luksusa brīvdienas, kas pārlieku nenoslogos ceļotāju maciņus. Ja ir vēlme atpūsties labi un laikā, kad pludmales nepārpilda cilvēki, labākais laiks doties uz šo Turcijas kūrortu ir septembris un oktobris.

Bodruma ir slavena ar saviem SPA piedāvājumiem – turku pirtis jeb hamami par saprātīgu cenu, kā arī karstie avoti. Viens no ieteikumiem – doties uz Karaadu jeb Melno salu, kur baudīt sēra termālo baseinu dziedinošās spējas.

Savukārt aktīvākiem ceļotājiem Euronews iesaka doties pārgājienos pa dabas takām, kas ved cauri seno pilsētu drupām, vai arī izmēģināt sevi kalnu riteņbraukšanā, raftingā vai burāšanā.

Bodruma ir nozīmīga vieta arī vēstures cienītājiem, un tieši šeit atrodas arī viens no septiņiem pasaules brīnumiem – Halikarnāsas mauzolejs – Kārijas novada valdnieka Mausola un viņa māsas un sievas Artemīsijas II kapenes. Mauzolejs tapa 350 gadus pirms mūsu ēras. Protams, šobrīd palikušas vien drupas...

Dodoties atpūsties uz Bodrumu, ir iespēja doties arī ekskursijā uz netālu esošo Kosas salu!

Starp citu, jau pavisam drīz Bodruma būs ērti un ātri sasniedzama arī no Latvijas - septembrī čarteru programmu uz Bodrumu sāks Latvijas tūroperators “Coral Travel Latvia”. Pirmais reiss uz Bodrumu paredzēts 11. septembrī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89173412sec.