Visglītāk ģērbtās stjuartes ir lidsabiedrībā Qatar Airways [1]

Interneta vietne Skyscanner ir sastādījusi to 10 lidsabiedrību sarakstu, kuru stjuartēm ir vislabākie tērpi. Pirmo vietu šajā sarakstā ieņem Qatar Airways.

Qatar stjuartu retro uniformu pozitīvi novērtējuši 33% aptaujāto. 2. vietu (17%) ieņem Air France uniformas, kuras radījis modes dizainers Kristiāns Lakruā. 3. vietu (15%) sarakstā ieņem British Airways stjuartu uniformas. Pārējās vietas sarakstā ieņem Iberia, Alitalia, SAS, Delta, Jet Airways, Lufthansa un Aeroflot.

Nav svarīgi, vai stjuartiem mugurā ir nacionālie tērpi kā, piemēram, slavenajām «Singapūras meitenēm» no Singapore Airlines, vai arī dizaineru radīta forma no Diora vai Ninas Riči (abi modes mākslinieki reiz ģērbuši Air France stjuartes). Daudz svarīgāks faktors ir stjuartu ārējais izskats, kas spēlē lielu lomu pasažieru lidsabiedrības uztverē.

Stjuartu apģērbi kļuvusi tik vērtīgi, ka japāņu lidsabiedrības pat iešuj datorčipus stjuartu formas tērpos, lai formas tērpu detaļas netiktu pārdotas vietējos fetiša veikalos, kur šādas lietas ir vairāku tūkstošu eiro vērtas.

Kāds holandiešu stjuarts Klifs Muskits (Cliff Muskiets) pat ir izveidojis speciālu interneta vietni Uniform Freak, kur ir parādītas 947 dažādas uniformas no 368 pasaules lidsabiedrībām (www.uniformfreak.com)


Lidsabiedrību stjuarti
Lidsabiedrību stjuarti

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 07.05.2024 Svētku koncerts J. Čakstes laukumā Liepājas reģiona TIB
Lai 4. maijā kopā atzīmētu Brīvības svētkus, ikviens liepājnieks un pilsētas viesis plkst. 15.00 Jāņa Čakstes laukumā būs gaidīts uz svētku | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15499902sec.