Puketā no krāpniekiem jāuzmanās jau tikko pēc ielidošanas

Taksisti Puketas Starptautiskajā lidostā iemanījušies piepelnīties uz neinformētu tūristu rēķina, tikko ielidojušos ceļotājus iecerēto naktsmītņu vietā nogādājot krāpnieku "sadarbības partneru" viesu namos.

Tūristi dažreiz tiek vesti uz kādu tūrisma centru netālu no lidostas un uzmanīgi iztaujāti par to, kur viņi iecerējuši apmesties. Mazākās vilcināšanās gadījumā tikko ieradušos ceļotājus nogādā naktsmītnēs, kas nesakrīt ar viņu nodomiem, piedāvājot vai nu lielāku samaksu par pakalpojumiem, vai sliktāku servisu.

Par upuriem visbiežāk kļūst tūristi, kas mikroautobusā vai taksometrā dodas uz dienvidiem no Puketas lidostas. Krāpnieki nopelna komisijas naudu par katru viesnīcniekiem piesaistīto klientu.

Godīgie viesnīcnieki un ārzemju tūristi pēdējo divu nedēļu laikā arvien biežāk sūdzas par arvien pieaugošu krāpniecības gadījumu skaitu.

Puketas Starptautiskās lidostas vadība, kam būtu jāuzņemas atbildība par šādiem incidentiem, atzinusi, ka noteikti izskatīs krāpniecības gadījumus, kuros tūristi būs piefiksējuši attiecīgā mikroautobusa vai taksometra numura zīmi un vadītāja portretu. Neskatoties uz krāpnieku visai aktīvo rosīšanos, līdz šim tūristi neesot snieguši pietiekami konkrētas liecības.

Mācībstunda tūristiem, kas plāno viesoties Puketā – esiet gatavi kļūt par krāpniecības upuriem jau kopš mirkļa, kad piezemējaties lidostā. Jūsu izvēlētās naktsmītnes pārliecinoša parādīšana kartē un spēja izvairīties no pierunāšanas uzskatāmi par labākajiem ieročiem cīņā ar Taizemes kūrorta krāpniekiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51117516sec.