Lielbritānijā tiks būvēts iespaidīgs atrakciju parks

Jaunais parks, kas tiks veidots Holivudas tematikā, atspoguļos slavenās  producentu kompānijas "Paramount Pictures" filmu tēlus un radīs atbilstošo noskaņu visā parkā. Tajā būs paredzētas daudzas atrakcijas un jautri braucieni.

Šis "London Paramount" izklaides un atrakciju parks būs kā atbilde Disnejlendas parkam, kuru tēli radīti tikai Disneja pasaulē, savukārt te ikvienam būs iespēja satikties ar iemīļotajiem "Paramount Pictures" tēliem no neskaitāmajām filmām.

Paredzams, ka jaunais atrakciju parks atradīsies Temzas upes krastos Kentas Grāfistes ziemeļu daļā, Londonas nomalē. Plānotā atrakciju parka teritorija būs aptuveni 388 hektāri un ik gadu parkā viesosies 15 miljoni apmeklētāji.

Atrakciju parkā būs vairākas tematiskās zonas, aizraujoši braucieni dažādos karuseļos, izklaides iespējas ģimenēm un bērniem un daudz dažādi piedzīvojumi ikvienam, kas meklē azartu un adrenalīnu.

Atrakciju parkā būs kafejnīcas, bāri, restorāni, kā arī teātri – gan iekštelpās, gan zem klajas debess. Tajos norisināsies koncerti un filmu izrādes. Lielākie "Paramount Pictures" filmu grandi ir Titāniks, Transformeri, Dzelzs vīrs un citi.

Jauno atrakciju parku paredzēts atklāt 2021. gadā, pakāpeniski palielinot aizvien vairāk atrakciju skaitu turpmākajos gados.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 06.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas garumā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.05.2024 - 11.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69927597sec.