Pasākumi Daugavpilī Ukrainas atbalstam cīņā par mieru un neatkarību

Paužot solidaritāti ar ukraiņu tautu un apliecinot mūsu atbalstu cīņā ar agresoru par mieru un neatkarību, Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes ir sagatavojušas un aicina apmeklēt dažādus pasākumus.

15. februārī plkst. 18.00 Daugavpils Kultūras pilī būs skatāma visu laiku izcilākā baleta pērle – „Žizele” – Harkivas Nacionālā akadēmiskā operas un baleta teātra (Ukraina) izpildījumā. Vienības nams sadarbībā ar labdarības organizāciju Ziedot.lv viesizrādes laikā rīko ziedojumu akciju “Gaismu Ukrainai!”. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja veikt skaidras naudas ziedojumus Ziedot.lv kastītēs, kā arī ziedot, piezvanot uz ziedojumu tālruni: 9000 6086 (maksa par zvanu 1.42 eiro). Biļetes “Biļešu paradīzes” kasēs, internetā (https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/125459) un Daugavpils Kultūras pils kasē darba dienās no plkst. 16.00 līdz 19.00. Cena 10.00 euro.

No 20. līdz 28. februārim Latgales Centrālajā bibliotēkā un tās filiālēs tiks organizētas literatūras izstādes “Karam atbildēt ar vārdu…”. Izstādē rakstītais vārds veicina sapratni par notiekošo un dod spēku cīnīties par mieru un dzīvību, saglabājot cilvēcisko ikvienā no mums.

Daugavpils valstspilsētas pašvaldības ēkā, Krišjāņa Valdemāra ielā 1, pirmajā stāvā no 22. februāra līdz 13. martam būs apskatāma ukraiņu mākslinieku darbu izstāde no Daugavpils Marka Rotko mākslas centra kolekcijas.

No 23. līdz 26. februārim vakara tumšajās stundās Vienības nams tiks izgaismots Ukrainas karoga krāsās. Savukārt 24. februārī plkst. 16.00 Vienības nama otrā stāva foajē tiks atklāta ukraiņu mākslinieka Ivana Vitjuka (Иван Витюк) izstāde, kura būs apskatāma līdz 31. martam.

No 14. līdz 24. februārim visā Latvijā norisināsies Ukrainas atbalsta nedēļa, kuras ietvaros aicinām ikvienu piedalīties akcijā “Gaismu Ukrainai!” (https://www.ziedot.lv/gaismu-ukrainai-4494).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45457602sec.