Daugavpilī aicina uz Ziemassvētku vecīša rezidenci

Decembris ir viens no gada skaistākajiem mēnešiem: zemi klāj maiga, balta sniega sega, ikvienā sirdī atmodinot gaišo laimes sajūtu, kas, gluži kā bērnībā, nepacietīgās ilgās liek gaidīt gada mīļākos svētkus – Ziemassvētkus. Šogad Daugavpilī būs iespēja izbaudīt īstu Ziemassvētku brīnumu un viesoties Ziemassvētku vecīša rezidencē Tehnikas un industriālā dizaina centra “Inženieru arsenāls” pagalmā. Tā savas durvis apmeklētājiem vēra 3. decembrī no pulksten 12.00 un darbosies līdz 8. janvārim.

Ziemassvētku vecīša rezidences atklāšanas pasākumā 3. decembrī apmeklētājus sagaida svētku programma: meistarklases bērniem, koncerts ar pašmāju kolektīvu uzstāšanos, pasaku lasījumi kopā ar rūķi, rotaļas, gardi ēdieni un silti dzērieni no vietējiem uzņēmumiem un, protams, pasākuma kulminācija - svētku egles iedegšana. Ziemassvētku vecīša rezidencē bērni varēs Vecītim ausī iečukstēt savas viskarstākās vēlēšanās un uzrakstīt vēstuli, kuru atstāt Ziemassvētku vecīša pastā.  

Katru svētdienu, 3., 10. un 17. decembrī no plkst. 12.00 rezidencē norisināsies aktivitātes un meistarklases. Te varēs nobaudīt arī ēdinātāju sarūpētos gardumus.

Savukārt 25. un 26. decembrī svinēsim Ziemassvētkus kopā! Šajās dienās Ziemassvētku vecīša rezidencē valdīs svētku noskaņa, jo būs ieradies pats Ziemassvētku vecītis, lai kopā ar visiem sanākušajiem svinētu svētkus pēc senajām latviešu tradīcijām. Bet vakara izskaņā apmeklētājus sagaida diskotēka zem zvaigžņotām debesīm.

Plašāka pasākumu programma sekos tuvākajā laikā, aicinām ikvienu pilsētas iedzīvotāju un viesi baudīt ziemas priekus Daugavpilī!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,


Daugavkrasti
,


Daugavpils TIC
,


Krāslavas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.76799798sec.