Daugavpils jau trešo gadu pēc kārtas uzņems Latvijas drifta čempionātu

13. jūlijā, jau trešo gadu pēc kārtas Daugavpilī viesosies Latvijas PRO drifta čempionāta un Latvijas drifta kausa dalībnieki. Šīs sacensības norisināsies par piemiņu Gatim Lapānam, jo tieši viņš uzvarējis abos Daugavpils posmos, kā arī ar savām sabiedriskajām aktivitātēm un agresīvo braukšanas stilu iekarojis vietējo līdzjutēju sirdis.

Latvijas PRO drifta čempionātam šis jau būs ceturtais no sešiem sezonas posmiem, bet Latvijas drifta kausam trešais no pieciem posmiem, līdz ar to abos seriālos saasināsies cīņas par kopvērtējumu. Kausa Street klasē pēc diviem posmiem līderos ir Kārlis Graustiņš, ProAm pirmais – Raivis Graudiņš, bet čempionāta PRO ieskaites rezultāti pēc trešā posma vēl nav apkopoti.

Spraigas cīņas solās būt visās trīs klasēs, bet vislielākie dūmi, protams, sagaidāmi no PRO pilotiem. Mērķi cīnīties par čempiona titulu sev izvirzījuši vairāki vadošie Latvijas braucēji, to starpā divkārtējais čempions Jānis Eglīte un pagājušā gada čempions Edmunds Ērglis. Daugavpilī noteikti redzēsim arī Ingemāru Jēkabsonu, kurš tikko notikušajā EEDC 4. posmā uzrādīja iespaidīgu sniegumu, tāpat arī ceram uz starta redzēt publikas favorītu Ivo Cīruli.

Ņemot vērā pagājušo Daugavpils sacensību pieredzi, kopā uz starta solās iziet ap 50 dalībniekiem. Daļu no tiem Street un ProAm klasēs veidos arī vietējie Latgales reģiona braucēji, kuri parūpēsies par interesantu konkurenci jau labi zināmajiem drifta kausa dalībniekiem. Jāatzīmē, ka pirmo reizi Latvijas drifta čempionāta un drifta kausa sacensībās tiks piedāvāts 700 eiro liels balvu fonds, kas tiks sadalīts starp visu trīs klašu pirmajām trīs vietām.

Sacensību oficiālie treniņi risināsies piektdienā, 12. jūlijā, no 14:00 līdz 19:45, pēc kuriem visi piloti dosies tradicionālajā parādes braucienā uz Daugavpils Vienības laukumu. Sestdien, 13. jūlijā, treniņi sāksies jau no paša rīta, bet sacensību atklāšana noteikta uz 14:00.

Ģenerālsponsors Midland Oil. Atbalsta: Lāčplēsis, AUTOAPGĀDE, Battery enerģijas dzēriens, Oficiālā televīzija Dautkom, oficiālais laikraksts avīze "Сейчас", oficiālais radio Radio SWH +, www.grani.lv, , AFAX, Klondaika, Avto Radio Daugavpils, Optisports, Čili Pica Daugavpils, Zabavi.net, PARNAS SA, Latgales radio, BMWpower.lv, www.decalfx.lv, Degviela,Tipogrāfija Poligrama, Vējstikli, Apsardze „BERKUTS”, go4speed.lv, driftemotions.lv, KERHER.u.c.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46941686sec.