Vidzemes Augstskolā sākusies studiju līgumu slēgšana; papilduzņemšanā pieejamas valsts finansētas studiju vietas

Noslēdzoties vienotajai uzņemšanai pamatstudijās, Vidzemes Augstskolā pirmdien, 31. jūlijā, sākusies līgumu slēgšana par studiju uzsākšanu.

Pirmais šogad līgumu parakstīja Rainers, kurš izvēlējies studēt programmā “Ilgtspējīgu ēku būvniecība”. Jaunais students šo programmu izvēlējies, lai turpinātu ģimenē iesākto, jo ir mērķis kļūt par būvnieku jau trešajā paaudzē. Rainers ir valmierietis un izvēlējies palikt Valmierā, lai studijas varētu apvienot ar sev tuvo hobiju - peldēšanu. No studijām Rainers sagaida zinošus pasniedzējus, kuri spēs iemācīt ko jaunu un dos zināšanas par to kā būvēt ilgtspējīgi!

Vislielākā interese šogad bijusi par studijām Vidzemes Augstskolas informācijas tehnoloģiju, biznesa vadības, komunikācijas, kā arī mediju un žurnālistikas studijās. Studētgribētāju interese palielinājusies arī par tūrisma organizācijas un vadības studiju programmu.

Vidzemes Augstskolas akadēmiskais un zinātņu prorektors Māris Andžāns:

“Vidzemes Augstskola piedāvā augstāko izglītību ārpus galvaspilsētas, turklāt pilsētā, kas ir reģiona attīstības un izaugsmes centrs. Tas ir lielisks priekšnosacījums gan prakses, gan karjeras iespējām. Turklāt Vidzemes Augstskola piedāvā iegūt profesionālo grādu. Tas nozīmē, ka, absolvējot augstskolu, jaunais profesionālais jau ir ieguvis praktisko pieredzi un ir konkurētspējīgs darba vidē.”

No 8. līdz 18. augustam ViA norisināsies papilduzņemšanas brīvajās studiju vietās.

“Ņemot vērā, ka ir pieejamas gan valsts finansētās studiju vietas, gan studijas par maksu, aicinām gan vidējo, gan profesionālo izglītības absolventus, kuri vēl šaubās par studiju izvēli vai vēlas studēt valsts budžeta finansētajās studiju programmās, izmantot iespēju un iegūt kvalitatīvu un aktuālajā darba tirgus pieprasījumā balstītu izglītību ViA. Mūsu speciālisti palīdzēs gan atrast pareizo izvēli – ir pieejamas individuālās karjeras konsultācijas.”

ViA piedāvā pirmā līmeņa augstāko izglītību studiju programmā “Ilgtspējīgu ēku būvniecība”. Savukārt profesionālo bakalaura grādu šādās studiju programmās: “Biznesa vadība”, “Informācijas tehnoloģijas”, “Komunikācija un sabiedriskās attiecības”, “Mediju studijas un žurnālistika”, “Tūrisma organizācija un vadība” un “Mehatronika”.

Jāpiebilst, ka turpinās uzņemšana maģistra studijās un doktorantūrā. ViA piedāvā studēt un aicina pieteikties studijām maģistrantūrā: “Biznesa vides vadība”, “Kiberdrošības inženierija”, “Stratēģiskā komunikācija un pārvaldība”, “Tūrisma konkurētspējas vadība” un “Virtuālā realitāte un viedās tehnoloģijas”. Vidzemes Augstskola kopā ar Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju un Ventspils augstskolu īsteno doktorantūras programmu “Ekonomika un uzņēmējdarbība” un savukārt ar Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju – “Sociotehnisku sistēmu modelēšana”.

Gan maģistra studijās, gan doktorantūrā pieejamas valsts finansētas studiju vietas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61818314sec.