Aicina uz Lielajām autobusa ekskursijām Valmieras novadā

Aicina uz Lielajām autobusa ekskursijām Valmieras novadā

Katras vietas īpašie stāsti atklājas tuvplānā – vietējos ļaudīs, mijiedarbībā ar tiem un aizrautīgā līdzpārdzīvojumā. Aizsākot Lielo Valmieras novada autobusa ekskursiju ciklu, aicinām piedzīvot Valmieras novada īpašos tūrisma stāstus pirmajā ekskursijas maršrutā “Uz saldējuma galvaspilsētu!”, kas 5. maijā vedīs uz Rūjienas pusi!

  “Ja ir not, tad siksnā uz Rūven!” teic rūjienieši, aicinot ilgi nedomāt un pieteikties ekskursijai, kas sola atklāt to, ko, iespējams, vēl nezināji! Autobusa ekskursija uz Rūjienu būs piemērota kā lieliem, tā maziem. Tās laikā uzzināsi, ko Rūjienā mēdz dēvēt par mākoņstūmējiem, nokļūsi vienīgajā vietā Latvijā, kur vienkopus dzirnavās tiek malti graudi un vērpta vilna, aplūkojot retro stila iekārtas, kuras vēl joprojām veic savu darbu – plucina, kārš, vērpj un satin vilnas dziju šķeterēs. Vai zini, ko Gulbenes gulbis dara Rūjienā? No kā gatavo muraku zapti? Kāpēc Rūjienā sastādīja sakuras un kāds bijis mācītāja Slokenberga īsākais sprediķis? Rūjienas Izstāžu zāles vadītāja, lokālpatriote un entuziaste Līga Siliņa ir gatava to atklāt!

Ekskursijas laikā neizpaliks arī mielošanās. Ar sātīgām pusdienām cienās “Ķoņu dzirnavas”, savukārt par saldēdiena baudījumu parūpēsies “Rūjienas saldējums”. Ekskursijas laikā ar lustīgiem un aizrautīgiem stāstiem autobusā braucējus izklaidēs arī Valmieras novada sertificēts gids Ričards Edijs Štibe.
Dalības maksa ekskursijā būs 35,00 EUR, skolēniem, studentiem, pensionāriem, cilvēkiem ar invaliditāti 30,00 EUR, katram ģimenes loceklim ar Latvijas Goda ģimenes apliecības “Goda ģimene” vai “3+ Ģimenes karti” – 30,00 EUR, savukārt pirmsskolas vecuma bērnam – bez maksas. Ekskursijas cenās iekļauti gida un transporta pakalpojumi, ieejas maksas pieturvietās, kā arī pusdienas!

Lai piedalītos ekskursijā:
• aizpildi pieteikuma anketu šeit! Tā jāaizpilda par katru dalībnieku. Atsevišķa anketa jāaizpilda arī par savu nepilngadīgo ģimenes locekli, iekavās norādot vecāka vai likumiskā aizbildņa vārdu un uzvārdu.
• Iepazīsties ar pasākuma norises noteikumiem, kas lasāmi pieteikuma anketā!
• Pēc anketas aizpildīšanas sazināsimies ar Tevi, lai apstiprinātu vietu ekskursijā.
• Līdz 30. aprīlim norēķinies par ekskursiju Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Bruņinieku ielā 1). Apmaksu par dalību ekskursijā iespējams veikt arī ar pārskaitījumu.

Autobusa ekskursijas dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc savu dalību aicinām pieteikt savlaicīgi! Ja Tev radušies jautājumi vai nepieciešams atbalsts anketas aizpildīšanā, esi laipni aicināts sazināties ar Valmieras Tūrisma informācijas centru, zvanot pa tālruni 26332213 vai rakstot e-pastu uz [email protected].

Ieplāno arī nākamās Lielās Valmieras novada autobusa ekskursijas šajā gadā:
• 2. jūnijā ekskursija “Labs loms Burtniekos”;
• 18. augustā ekskursija “Ar balsi pēc atbalss” Mazsalacas pusē;
• 15. septembrī noslēpumainā ekskursija “Aklais randiņš”.

Informējam, ka pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Uzņemtie fotoattēli un video var tikt izmantoti, lai atspoguļotu pasākuma norisi un popularizētu Valmieras novadu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50416589sec.