1. marts vēsturē: Šodien ir kāzu plānošanas diena

1. marts vēsturē: Šodien ir kāzu plānošanas diena

Laiks iepazīt vēl kādu no pasaules "jokainākajām" dienām! Iespējams, 1. marts par kāzu plānošanas dienu zīmīgi izvēlēts tādēļ, ka februāris, kas Svētā Valentīna dienas dēļ pasludināts par mīlestības mēnesi. Tā kā romantiskā diena ir laiks kad visbiežāk tiek izteikti bildinājumi, daudzi pēc mirdzošā saderināšanās gredzena saņemšanas aši steidz plānot savu mūža skaistāko dienu.

Mūsdienās katrs savu kāzu dienu bauda un rada pēc savas gaumes un sajūtām, tādēļ mēs šoreiz padalīsimies 3 idejās par to, kur doties medusmēnesī, kas pavisam noteikti ir svarīga kāzu daļa un laimes hormoni turpina dzīvot arī pēc ceremonijas un "Jā" vārda. Kad mīlestības svētki ir nosvinēti ģimenes un draugu lokā, nepieciešams arī mirklis jaunajai ģimenei skaistā un neaizmirstamā vientulībā. Vislabāk šo dzīves piedzīvojumi ir baudīt ceļojumā – tuvā vai tālā, eksotiskā vai ierastā, bet galvenais, lai šis piedzīvojums ir brīnišķīgs, neaizmirstams un romantikas spārnos ceļošs.

Itālija

Itālija jau sen ir zināma kā sinonīms vārdam "mīlestība". Tā šeit mīt ik uz soļa. Īpašs Itālijas nostūris ir gleznainā Apūlija – pašā "zābaka" papēdītī, rotāta ar virkni apburošu pludmaļu un neparastu ciemu. Apūlijas stāsts sākas gleznainajā piejūras pilsētā Bari. Šeit var nozust vecpilsētas augsto mūru ieskautos un akmens flīžu bruģētos labirintos, kas vienmēr maģiski aizvedīs līdz sirds kārotajam, piemēram, pasaulē gardākajam gellato (itāļu saldējums) vai nupat ķertām jūras veltēm. Vai arī var doties uz kādu no mazajiem ciemiem, kas atsauc atmiņā pasaku valstību – ciems, kas sensenos laikos izkalts klintī un to caurvij akmens kāpņu labirinti, bet no tā virsotnes paveras skats pār tāliem līdzenumiem – Matera. Vai maģiskais Arbelobello, kur viena pie otras slejas miniatūras baltas mājiņas ar spiciem jumtiem. Lai vai kur dotos, ceļojuma fotogrāfiju albums tiks piepildīts acumirklī, jo katrs nākamais solis tā vien aicina tapt iemūžinātam romantiskā foto.

Grieķija

Grieķijas burvība ir apdziedāta jau senos eposos un leģendās, un kur gan vēl labāk likt pamatus savai turpmākajai jaunajai dzīvei, ja ne visas Rietumu civilizācijas šūpulī? Īpašs šarms piemīt Grieķijas saliņām. Viena no tām aizvadītajos gados tika iekļauta pasaules labāko medusmēneša ceļojumu topā (Best Honeymoon Destinations for 2017-18). Tā ir gleznainā Korfu. Sala savu slavu ir iemantojusi pateicoties krāšņajai dabai un lieliskajiem laika apstākļiem, kas šeit valda. Majestātiskie kalni, glāsmainā Jonijas jūra, smilšainā un klinšainā piekraste piešķir salai valdzinošu burvību. Lai arī sala šķiet neliela, tās reljefs un daba ziemeļos un dienvidos atšķiras. Pateicoties tam, Korfu kopā ar mīļoto var baudīt laisku dzīvi kādā no vairāk nekā 200 kilometru garās piekrastes pludmalēm. Šeit var doties ekspedīcijā uz kādu kalnu virsotni. Šeit var baudīt rāmi romantisku kopā būšanu kādā no mazo, krāšņo pilsētiņu restorāniem. Lai vai ko izvēlētos, viss ir viegli sasniedzams. Ikkatrs salas viesis spēs atrast tieši sev tīkamāko, kas tik ļoti ir svarīgs tieši jaunlaulātajiem, lai viņu atpūta būtu neaizmirstama.  

Taizeme

Jaunlaulātajiem, kuri savu kopdzīvi jaunajā statusā vēlas uzsākt ļaujoties eksotiskiem piedzīvojumiem, nebūs labāka ceļojuma galamērķa par Taizemi – krāšņa daba, sirsnīgi cilvēki un neaprakstāma atmosfēra – tas viss apburs. Taizemes kontinentālā daļa ir pulsējoša un nerimst pat vēlās nakts stundās. Lai baudītu mierpilnu divvientulību, ir ieteicams kaut uz mirkli nozust kādā no daudzajām paradīzei līdzīgajām saliņām, piemēram, Puketa. Tā īpaši izceļas ar tīro jūru, skaistajām klintīm, koraļļu rifiem un daudzajām pludmalēm. Lielu daļu salas teritorijas veido tropu meži, kas kopā ar ūdenskritumiem, parkiem un kokospalmu plantācijām uzbur nevainojamu atpūtas vietu. Īpaša piedzīvojuma vērti ir terases baseini, kuros ar skatu uz saulrietu, kas pazūd jūras horizontā vai zaļojošā dabas reljefā, ļauties vakarīgai romantikai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15466213sec.