2.novembris vēsturē: Latvijas tūrisma firma «Antario Travel» atzīmē uzņēmuma dzimšanas dienu

Latvijas tūrisma firma «Antario Travel» tika dibināta 2.11.2007. Travelnews.lv sazinājās ar tūrisma firmas vadītāju un uzņēmuma dibinātāju Veroniku Grīnvaldi.

Travelnews.lv: Kā ir veidojies nosaukums?

Veronika Grīnvalde: Agrāk, vēl 2007. gadā cilvēki meklēja tūrisma pakalpojumus caur info lapām, papīra katalogiem un operatora mājas lapām. Visās šajās vietnēs tūrisma aģentūru saraksti bija norādīti alfabēta kārtībā. Domājot nosaukumu, burts A bija pašsaprotama izvēle, lai jaunā aģentūra būtu pamanāma. Aģentūras nosaukuma idejām iesaistījām visu ģimeni, un galu galā tēvs bija tas, kurš nāca klajā ar lielisku ideju, kas sakņojās ģeogrāfiskā un vienlaicīgi arī tūristiskā nosaukumā. Kanādā ir labi zināmais ezers Ontario, un, izlabojot nosaukuma pirmo burtu uz A, radās tieši tas, kas nepieciešams. Pēc skaņas kaut kas labi atpazīstams, tai pat laikā mazliet citādāks, alfabēta priekšgalā un ezers kā tūrisma objekts – sanāk ideāli.

Travelnews.lv: Kā ir radusies doma to dibināt?
Veronika Grīnvalde: Man iepriekš jau bija neliela pieredze tūrismā, ap 6 mēnešiem strādāju tūrisma aģentūrā, kura diemžēl pārtrauca darbību. Taču darbs tajā sfērā patika, bija doma atvērt savu biznesu, kur tūrisms gan bija domāts kā tikai neliela daļa. Taču laiks rādīja, ka šī joma patiesi aizrāva un ātri vien kļuva par galveno virzienu.

Travelnews.lv: Kādi skaitliski nozīmīgākie panākumi ir sasniegti?
Veronika Grīnvalde: Pirmais nozīmīgākais panākums biznesā bija operatora licences saņemšana, no 2010 gada ''Antario'' SIA strādā arī kā tūrisma operators.

Panākumu bija daudz, taču manuprāt vislielākais panākums, ka mēs pārdzīvojam pandēmiju, nepazaudējam tūristus, un atteicāmies no dīkstāves pabalsta, jo izvelējāmies strādāt, nevis sēdēt un baudīt valsts naudu. Mūsu klienti to ļoti novērtēja, jo visu laiku bijām sasniedzami uz telefoniem un nekavējoties atbildējām tūristiem laikā, kad visiem bija panika.

2021. gadā saņēmām divus apbalvojumus par labu darbu. Abi apbalvošanas pasākumi bija organizēti Turcijā, septembrī jaunajā viesnīcā ''NG Phaselis Bay'' ar ''Novatours'' un oktobrī jaunajā viesnīcā ''Seven Seas Blue'' ar ''Coraltravel''. Ir ļoti patīkami, kad tavu darbu tik augstu novērtē sadarbības partneri industrijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49886703sec.