«Novatours»: Pirms došanās uz Kipru, nepieciešams veikt Covid-19 testu

Latvijā ir izsludināta ārkārtas situācija, Kiprā ieviesti stingrāki drošības pasākumi, taču interese par došanos atpūtas ceļojumā uz Kipru vēl joprojām ir novērojama, Travelnews.lv apliecināja “Novatours” vadītājs Leonīds Močeņovs.

Kopš ieviesti stingrāki drošības pasākumi ir pagājis gana maz laika, tādēļ vismaz pagaidām tūrisma operators “Novatours” īsti neizjūt šo notikumu ietekmi uz tūristu pieprasījumu.

Taču tiem, kuri plāno doties uz Kipru, ir jārēķinās, ka Kipras oficiālo iestāžu atjauninātajā valstu sarakstā Latvija tiek iekļauta  B kategorijā, un tūristiem, kuri ierodas no Latvijas, ir jāuzrāda NEGATĪVS COVID - 19 (koronavīrusa) tests angļu valodā, kurš veikts vismaz 72h pirms ceļojuma.

“Novatours” norāda: “Lai veiktu COVID-19 testu, ir izstrādāts vienots tālruņa numurs (8303), kurā iespējams pieteikt vizīti uz testa veikšanu. Ja Jums rodas papildu jautājumi vai neskaidrības par testa veikšanu vai rezultātiem, var zvanīt uz 8345 tālruņa numuru. Informējiet klientus, ka veicot pierakstu uz testu, būs nepieciešams testa rezultāts angļu valodā, tādējādi pirms testa veikšanas nepieciešams noskaidrot, vai klīnika piedāvā analīžu rezultātus tulkot angļu valodā.”

Vēlams pieteikties uz testa veikšanu tiklīdz ceļotājs ir veicis rezervāciju savam ceļojumam, lai viņam/viņai nodrošinātu sev ērtāku un pieejamāku testa veikšanas laiku, bet ne ātrāk kā 72 h pirms ceļojuma. Ar ģimenes ārsta nosūtījumu COVID-19 testa veikšana ir bezmaksas, bet bez nosūtījuma par maksu (45-53 EUR).

SVARĪGI:

Dodoties uz COVID-19 testu līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments.

Analīžu rezultāti tiks nosūtīti uz klienta e-pastu.

Testa rezultāti angļu valodā jāpieprasa pieraksta laikā (ne visas laboratorijas to piedāvā)

COVID-19 negatīvs testa rezultāts nepieciešams tikai personām no 12 gadu vecuma.

Aizpildot Kipras lidojuma karti  https://cyprusflightpass.gov.cy/ pirms ceļojuma, testa rezultāts būs jāpievieno pielikumā.

Testa rezultāti ir jāņem līdzi ceļojumā drukātā veidā.

Testa derīguma termiņš sākas ar testa veikšanas brīdi (72h pirms ceļojuma), pat ja tas tiek dots klientiem nākamajā dienā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 Laivošana Latgalē Latgale.travel
Aktīvā laivošanas sezona ir gaisā! Dodies izbaudīt piedzīvojumus Latgalē | Skatīt vairāk
Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 27.02.2024 Bezmaksas ekskursijas pa Liepāju Liepājas reģiona TIB
Nepalaid garām iespēju doties bezmaksas pastaigu ekskursijā pa izgaismoto Liepāju kopā ar lielisku gidu! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38840485sec.