Ko apskatīt Kankunā - iesaka tūrisma aģentūra Lattur

Kankuna – viens no slavenākajiem kūrortiem, kas izpelnījušies pasaules slavu. Starptautisku atzinību pilsētai nodrošināja ne tikai lieliskais serviss un izklaides iespējas visā Kankunā, bet arī nelielais attālums no pilsētas līdz svarīgākajiem arheoloģiskajiem pieminekļiem un atpūtas vietām zemūdens peldēšanas cienītājiem.

Lieliskās pludmales, siltais klimats, Karību jūra – vai tad ne to mēs saucam par paradīzi zemes virsū? Kankunu var sadalīt divās daļās: pilsētas lietišķā daļa un slavenā viesnīcu zona, kur jūs varēsiet atrast visu, ko vien vēlaties: elegantas viesnīcas ar augstas klases apkalpošanas līmeni, ieskaitot visā pasaulē pazīstamus viesnīcu tīklus; lieliskus tirdzniecības centrus, tādus, kā „Plasa Kukuļa”, Plasa da isla”, „Plasa karakol”; mazus tirdzniecības centrus un „lupatu tirgus” ar plašu suvenīru sortimentu no Meksikas; lieliskus restorānus, kas specializējas meksikāņu un starptautiskajā virtuvē, kā arī pasniedz jūras produktu ēdienus, piemēram, visā pasaulē pazīstamie „Hard Rock Cafe”, „Planet Hollywood” vai „Rain Forest Cafe”; lieliska nakts dzīve: „Coco Bongo”, „Dady`o”, diskotēkas, bāri, modernas kafejnīcas un klubi, izvietoti slavenajā Kukulkana bulvārī; golfa kursus, visdažādākos ūdenssporta veidus; delfīnus; izsmalcinātus un modernus SPA centrus; bagātu ekskursiju izvēli uz slaveniem arheoloģiskajiem objektiem, piemēram, Čičen Itca vai Tuluma. Kankuna dzīvo pilnskanīgu dzīvi 24 stundas diennaktī!

Chichen Itza ir visslavenākā un vislabāk saglabājusies arheoloģiskā zona Jukatanas pussalā. Senā maiju un tolteku pilsēta, kura atrodas Pils – savas struktūras ziņā pārsteidzoša masīva piramīda, kas maijiem kalpoja par astronomisko kalendāru. Čičen Itca ir slavena arī ar savu observatoriju (El Karakol) un Svēto aku (35 metrus dziļa, 60 metrus diametrā).

Tulum ir arheoloģiskā zona, slavena ar maiju akmens celtnēm, kas atrodas stāvas klints malā, - no šejienes paveras lielisks skats uz tirkīzzilajiem Karību jūras ūdeņiem. Tās ir vienīgās drupas Meksikā, kas atrodas tik gleznainā vietā. Pirms daudziem gadiem šeit atradās jūras osta un cietoksnis.

Xel Ha (tulkojumā – „vieta, kur dzimst ūdens”) – ekoloģiskais parks, dabisks akvārijs, kas piedāvā dažādas izklaides iespējas peldēšanas cienītājiem: peldēšana ar masku, daivings, pastaiga pa jūras dibenu, delfinārijs, nobrauciens pa upi ar piepūstām riepām. Jūs varēsiet arī pavizināties ar velosipēdiem pa parka ēnainajām taciņām vai mazos vilcieniņos, pameklēt kuplajā augu valstī pazudušus senotus vai atslābināties guļamkrēslos zem pludmales saulessargiem.

Xcaret ir ekoloģiskais un arheoloģiskais parks, viena no vislabāk pazīstamajām un interesantākajām vietām Meksikas Karību jūrā, kas pievilina tūristus no visas pasaules. Dažādas izklaides iespējas: pazemes upes ar seniem senotiem, akvārijs ar koraļļu rifiem, jūras bruņurupuču audzētava, izjādes ar zirgiem, delfīni, peldēšana ar masku, daivings, pastaiga pa jūras dibenu, arheoloģiskie pieminekļi, maiju ciemats. Vakarājūs gaida priekšnesums – seno maiju bumbas spēle un vērienīgs Nakts folkloras šovs, kurā piedalās vairāk nekā 300 aktieri.

Isla Mujeres ir sala, kas atrodas 11 km attālumā no Sieviešu līča Kankunā. Tās garums – 8 km, platums – ne vairāk kā 800 m. No salas paveras lielisks skats uz tirkīzzilajiem Karību jūras ūdeņiem un viesnīcu zonu Kankunā. Mēs piedāvājam jums pavadīt neaizmirstamu, bezrūpīgu dienu, tīksminoties pludmalē vai atpūšoties guļamkrēslā zem saulessarga vai palmas, nirstot vai apskatot salu golfa kartē. Uz salas atrodas gigantisko jūras bruņurupuču audzētava, bāka, maiju templis, mazi veikaliņi ar suvenīriem un rokdarbiem.

Jungle Tour ir ceļojums motorlaivā vai burulaivā pa Ničupte lagūnas mangrovju biezokņiem. Jūs gaida četrdesmit piecas minūtes ilgs brauciens pa lieliskajiem Karību jūras ūdeņiem, bet pēc tam stundu ilga peldēšana ar caurulīti un masku pie slavenā Punta Nizuk rifa.

Cenotes / Underground Rivers

Senoti jeb pazemes upes – tie ir kristāldzidra ūdens avoti, ko iespējams aplūkot tikai Floridā, Jukatanas pussalā un Kubā. Pašlaik Jukatanas štata atrasti 440 senoti, bet domājams, ka kopumā to ir vairāk nekā 4000! Tiem, kas aizraujas ar daivingu alās, piedāvājam savā ziņā vienīgo ceļojumu zemes dzīlēs, pasakainajos Jukatanas ūdens labirintos.

Citas atrakcijas:

• Koba – Jukatanas džungļos zudušās piramīdas

(iespējams brauciens ar velosipēdu)

• Peldēšana ar delfīniem

• Visu veidu ūdenssports

• Dziļūdens makšķerēšana jūrā

• Un vēl daudz kas cits...

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 08.05.2024 𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.05.2024 - 10.05.2024 🇬🇷 JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 979 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 11.05.2024 Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83565497sec.