Idejas vasaras ceļojumam - vieni no interesantākajiem muzejiem Eiropā

Luvra  ir viens no pasaules slavenākajiem mākslas muzejiem, kas atrodas Parīzē. Tas ir vēsturisks piemineklis, kā arī viens no Francijas simboliem. Muzejā atrodas visu laiku pazīstamāko mākslinieku darbi, tajā skaitā noslēpumainā Leonardo da Vinči glezna "Mona Liza".

Britu muzejs ir vispusīgs nacionālais muzejs ar sevišķi ievērojamām kolekcijām arheoloģijā un etnogrāfijā. Tas atrodas Apvienotās Karalistes galvaspilsētā Londonā.

Jaunais Akropoles muzejs Atēnās, kurā kopumā glabājas vairāk nekā 4000 antīkās mākslas paraugu, tostarp tie, kuri reiz rotāja Akropoli.

Ermitāžas muzejs, kam pieder viena no lielākajām un vērtīgākajām mākslas darbu kolekcijām pasaulē, atrodas piecās ēkās - Ziemas pilī, Mazajā ermitāžā, Lielajā ermitāžā, Jaunajā ermitāžā un Ermitāžas teātrī.Krievija, Sanktpēterburga.

Melngalvju nams ir pārsteidzoši daudzveidīgs – tur apskatāmas dažādu gadsimtu vēstures liecības, ne velti mēdz teikt, ka Melngalvju namā gluži kā laikā mašīnā iespējams ceļot cauri gadsimtiem. Šeit ir savāktas ne tikai pagājušo laiku liecības, bet tikpat bagātīga ir arī jaunākās vēstures ekspozīcija. Atrodas tepat Rīgā.

Rijks muzejā Amsterdamā atrodas vairāk nekā 8000 dārgumi, kas  tiek izrādīti 80 izstādes telpās, izstāstot stāstu par 800 gadiem, mākslu un vēsturi. Ceļojums cauri laikam, aptver 1,5 kilometru gājienu  no viduslaikiem līdz mūsdienām.

Ufici Galerija ir viens no vecākajiem un slavenākajiem mākslas muzejiem pasaulē. Tā atrodas Florencē, Itālijā.

Guggenheim, Bilbao, Spānija. Lai arī visā pasaulē atrodami Guggenheim "brāļi" (Ņujorkā, Lasvegasā, Berlīnē, Venēcijā), Bilbao muzejs ir izcils arī no arhitektūras viedokļa. Pastāvīgajā ekspozīcijā iekļauti modernās un mūsdienu mākslas paraugi no 21. gadsimta izcilākajiem māksliniekiem.

Hidroplānu ostas kā Igaunijas Jūras muzeja daļas misija ir apkopot, saglabāt un iepazīstināt ar Igaunijas un starptautiskās jūras tehnikas vēsturi. Ar pasaulē unikālu un daudzveidīgu ekspozīciju, retu izstāžu telpu un pārdomātām interaktīvām aktivitātēm.

Vācu autoražotāja "BMW" veidotais komplekss, ko veido "BMW Welt", muzejs un ražotne, kļuvis par vienu no iecienītākajiem Bavārijas izklaides objektiem. Šo trīs vietu panākumi slēpjas regulāri mainīto izstāžu tēmu dažādībā, kā arī plašajā pasākumu programmā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35217786sec.