Polijas kalni gaida slēpotājus

Uzsākot jauno ziemas slēpošanas sezonu Polijas kūrorti ir sagatavojuši arī dažus jaunumus. Tā, piemēram, 20 kilometrus no Zakopanes ir izveidots jauns kalnu slēpošanas centrs Gavraņa, kas piedāvā 800 metrus garu nobraucienu ar diviem četru krēslu pacēlājiem. Šeit strādā arī trīs apgaismotās trases ar kopējo trases garumu, kas ir vairāk kā divi kilometri.

Beskidu kalnos, Krynica-Zdrój pilsētas Javožina Krynicka kūrortā jau papildus esošajiem pacēlājiem ir atvērti trīs jauni – 900 metru četru krēslu pacēlāji un divi bugeļi (viens no tiem bērnu).

Nozīmīgi ir arī tas, ka šogad tika atvērts komplekss, kas apvieno kūrortu Wierchomla un Muszyna kūrortu kalnu slēpošanas trases. Šeit aktīvā sporta cienītāju rīcībā ir 1700 metru garas trases un četru krēslu pacēlājs, 1000 metrus garš bugelis un viena kopēja slēpošanas trase.

Lielākais kalnu slēpošanas kūrorts Szczyrk ir apvienojis visus Czyrna- Solisko pacēlājus un trases vienotā tīklā (attiecīgi 13 un 22 km) ar kaimiņos esošo Centrālo sporta kompleksu (attiecīgi 7 un 14 km).

Turpretī Gmina Laskowa, Gmina Siepraw kalnu slēpošanas centros, kas atrodas netālu no Krakovas, drīzumā atvērsies jauns kūrorts.

Sīkāka informācija: www.beskydy.com

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 07.05.2024 Starptautisks jauniešu tenisa turnīrs Liepājas reģiona TIB
No 4. līdz 11. maijam Liepājā norisināsies starptautiskās tenisa federācijas “ITF World Tennis Tour Juniors” J60 kategorijas tenisa turnīrs. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Uzņēmumi


Krāslavas TIC
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48491907sec.